Нічний наліт

Вночі ізраїльська авіація атакувала після перерви, викликаної інцидентом із збитим російським літаком, цілі в столичній частині Сирії. До цього кілька разів непізнані літаки (імовірно ізраїльські) проводили удари в районі Дейр-ез-Зора…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
DtNCyZ8XgAAiaFR
Атаковані цілі проіранських формувань під Дамаском. Спочатку російські ЗМІ заявляли про збитий ізраїльський літак і вельми значну кількість збитих ракет, потім літак із зведень пропав, і число ракет швидко зменшилося до чогось скромного. Можливий варіант, що за висадження ракет бралася самоліквідація протиракет.
У інциденті, що відбувся, важливо, швидше, інше. Ізраїль ніяк не стурбований парасолькою ППО, яка багатократно збільшилася, над Сирією, хіба що враховує ризики і завдає ударів або зі свого, або ліванського повітряного простору, втім, і раніше це було саме так. Розміщення російських комплексів С-300 і С-400 ніяк не впливає на плани ізраїльського керівництва та військового командування. Більш того – сирійці повідомляють, що вночі С-300 взагалі не працювали.
Можливо, що сирійський персонал С-300 ще не пройшов остаточну підготовку, а ризикувати російським просто не наважилися, оскільки ізраїльтяни вже загрожували ударом по самих комплексах у разі їхнього застосування. Раз сьогодні вночі С-300 стояли музейними експонатами – то на них увагу не звертали і займалися своєю справою. Як і завжди.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків