Побажання із Старого Року (Частина 1)


Напередодні Нового Року прийнято міркувати про щось приємне, будувати плани на майбутнє і прораховувати варіанти, які можуть привести до безумовного поліпшення життя…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Прошу проголосувати:
*
Ми теж вирішили включитися в цей потік і представити те, що треба б зробити в найближчий рік і роки для того, щоб можна було спокійно передати Україну до рук нових поколінь, яким плювати на совок та іншу погань, з ним зв'язану.
Ми беззастережно підтримуємо рішення про скасування обмежень на в'їзд чоловічого населення Московії у віці від 16 до 60 років просто тому, що сповідаємо принцип гендерної рівності і вважаємо таку міру за сумнівну в своїй основі. Насправді, має бути введений візовий режим найжорсткішого вигляду і щоб видача віз формально здійснювалася МЗС України, а по факту, рішення ухвалювалося СБУ. Пам'ятається, у вигляді виключень на в'їзд росіянам було вказано: на похорони прямих родичів і подібні речі.
Ми б цей пункт, який перетікає в дозвіл на візу, оптимізували до простого і зрозумілого положення. Автоматично віза може видаватися лише для супроводу тіла близького родича, яке вивозиться в Московію у вигляді Вантажу-200. Решта віз повинна розглядатися в режимі «швидше «ні», чим «так», і якщо росіяни отримають десяток віз в рік, то це треба розглядати як надмірний лібералізм.
Наступний пункт програми має бути дуже зваженим і продуманим. Так, в Чорногорії ухвалено рішення про депортацію кількох десятків сербських попів і ченців, які були відмічені в зв'язках з невдахами путчистами. Тобто, не тільки у нас відстежили зв'язок церкви московського типу і спецслужб і щось підказує, що колеги з Чорногорії спрацювали не без інформації наших спецслужб.
В зв'язку з цим, слідує однозначно і швидко депортувати всіх попів з російськими паспортами. І взагалі, треба запустити механізм простою процедури виведення з українського громадянства осіб, які мають другий і особливо, –  російський паспорт. Просто прирівняти наявність такого паспорта до вже формалізованого бажання виходу з громадянства України. Виконання такого заходу настільки оздоровило б атмосферу України, що це стало б помітно практично відразу.
Крім того, недавно Путін підписав указ про спрощення отримання громадянства Московії іноземними громадянами, які хочуть отримати там політичний або інший притулок. Треба скористатися цим моментом і просто оголосити державну програму по репатріації «русскомірного» населення. За час совка до нас було завезено надмірну кількість даної публіки, яка так і не змогла звикнути до життя на новому місці. Саме тому вони тягнуть свою личакову московію до України, розуміючи, що зміни, що йдуть у нас, все більш обтяжливі для них навіть за наявності українського паспорта.
Отже приймаюча сторона вже оголосила про спрощену процедуру видачі російського паспорта і Україні слід поступити по-европейськи. Слід всіляко підтримати цю публіку в рішенні про виїзд з України. Звичайно, можна витягнути їх за шкірку, посадити в «столипін» і вивезти на межу «русского міра», але ми – европейська, цивілізована країна, а тому – кожен такий охочий повинен мати можливість виїхати назовсім з України.
Замість паспорта і заяви про вихід з громадянства України, він може розраховувати на найбільшу безкоштовну валізу, вже сплачений квиток ЗД до будь-якої точки в Московії й навіть деяку суму підйомних, в американській валюті. Більш того, прикордонникам, які останніми побачать цю публіку, слід суворо наказати бажати наприкінці: «Живіть довго і щасливо!». Але при цьому – вносити пацієнтів до стоп-листа, який закриває їм можливість відвідувати Україну на термін 93 року, 6 місяців і 7 днів.
Причому, зважаючи на те, як розвивається ситуація навколо Московії, слід вжити ще один превентивний захід, а саме – законодавчо закріпити неможливість відновлення паспорта України тими, хто «втратив» паспорт України і отримав паспорт Московії або фейкових республік. Тут має діяти принцип: «померла, так – померла». Все ті, хто рвав або спалював паспорт України, повинен розуміти, що зробив необоротний вибір.
Закриваючи саме цю частину теми, слід скористатися вдалою кон'юнктурою ринку, зокрема – збільшенням постачань пшениці твердих сортів на експорт. Відомо, що Україна жорстко потіснила Московію з ринку Єгипту, коли там забракували велику партію російської пшениці. Така ситуація цілком сприяє закупівлі партії нільських крокодилів, яких вже можна помістити в розплідник і розводити для того, щоб запустити в рів, заповнений водою, перед огорожею на кордоні з Московією. На прикордонних стовпах, окрім звичних написів, можна повісити ще одну табличку «Обережно, знервовані і ненагодовані крокодили!». До речі, попередні роботи, в цьому напрямі, початі рівно  9 місяців тому.
Хай поки їхня кількість збільшується і коли прийде час, вже не треба буде гарячково шукати цих кумедних звіряток. Насправді, прикордонники давно використовують службових собак, тому службові крокодили  там приживуться не гірше.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків