Популізм. Довільний зріз (Частина 3) – Anti-colorados

Друга стадія цього процесу відбувається на зустрічних курсах. Популіст ніколи не зможе виконати даних обіцянок з об'єктивної причини. Щоб щось дати, це треба звідкись взяти, а як тільки популіст приходить до влади й починає діяти, то джерел де взяти буде все менше і менше, оскільки здоровий бізнес дуже чутливий і швидко йде в місця, де працюють нормальні ринкові механізми, а не ручне керування, яким завжди користується або хоче користуватися популіст, услід за бізнесом йдуть і гроші…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Виникає об'єктивна ситуація, коли давати стає просто немає звідки. Якщо ж популіст ще починає вантажити власні кишені, то цей процес прискорюється багатократно. Причому, сам популіст дуже швидко міркує, що причиною такого становища є він сам й та люмпенська політика, на гребені якої він прийшов у владу.
Тоді виникає ситуація, коли популіст чітко розуміє, що після відходу його з першого крісла послідовник безумовно зіграє на контрасті і виверне всю ту нісенітницю, якою він їздив по вухах своїм лохам. Це може кінчиться сумно і в сумній установі, чого популіст безумовно не хоче. В результаті, залишається два шляхи, або готуватися до перегонів, або починати модифікувати лоха, щоб той сприймав обстановку, яка погіршується, як тимчасові труднощі, викликані підступами зовнішніх або внутрішніх ворогів. Причому, цими ворогами стають буквально всі опоненти, а з часом і ті, хто своїм прикладом показує, як працює осудна економіка в нормальній країні.
Як тільки лох опускається й погоджується з тим, що річ не в тому, що ними править бездарна, алчна погань і не в тому, що самі вони не вміють багато і продуктивно працювати, а в тому, що всьому провиною є підступи ворогів – все. Далі почнеться затягування пасків перед ворожою загрозою. Їх ставатиме все більше, паски все тугіші, а керівництво стане незмінним просто до смерті самого керівника або країни. Причому, якщо населення пішло шляхом деградації самостійно й на власне переконання, то смерть правителя вже нічого не змінить і межею буде вже руйнування суспільства й держави, а на цьому шляху може змінитися кілька клонів того самого популіста, будь то Ленін або Путін.
Як неважко здогадатися, Московія перебуває в другій стадії, але вже ближче до переходу в третю стадію. Саме у випадку з Московією, процес затягнувся тому, що з надр б'ють дармові потоки нафти і газу, а тому те, що можна ділити, постійно поповнюється без зусиль самого суспільства. Не будь нафти і газу, країни під назвою РФ вже не були б років 20.
Власне кажучи, друга фаза є перехідною і обумовлена лише тим, що країна може потрапити до рук просунутого диктатора, який спрацює на благо вітчизни і тоді його зватимуть Лі Куан Ю.  Або енергії здорової частини суспільства вистачить, щоб закрити ненаситну глотку люмпена і вигнати популіста з першого крісла. Якщо ж цього не відбувається, ситуація плавно перетікає в третю стадію, з якої вже немає виходу, окрім як через тотальне руйнування, тому що само суспільство вже повністю деградувало і розклалося. Воно вже просто не здатне утримувати свою форму і по суті – померло. Розвал може розтягнутися на дуже тривалий термін тільки за однієї умови, якщо це люмпенсько-лоховське суспільство закріплюється диктатурою, вже без щонайменших слідів загравання, але з кривавими лазнями, які швидко і безпосередньо доходять до свідомості публіки, яка деградувала. Їй ще розповідатимуть про ворогів, але вже просто для того, щоб деграданти могли утилізувати свою ненависть і злість хоч кудись.
Власне кажучи, Венесуела є відмінним прикладом третьої стадії люмпенізму. За наявності гігантських запасів нафти і газу, відмінного клімату для сільського господарства, країна має вже повністю зруйновану економіку й практично відсутні інститути державної влади, а суспільство розбещене, деморалізоване і практично – знищене, перетворившись на отару. Тепер їй залишилося або померти, або переродитися в людоїдську диктатуру, на зразок КНДР.
Але повертаючись до України, хочемо відзначити важливу деталь цих двох прикладів. І Московія і Венесуела деградують при наявність ліквідних природних ресурсів, яких у нас просто немає. Тому там деградація відбувайся досить плавно, але зі всіма її атрибутами. Мілітаризм властивий обом країнам. Як його пояснює Московія ми чудово знаємо, а ось хто загрожував Венесуелі, щоб убити на зброю добру частину своїх ресурсів – велике питання. Хоча, там дуже багато диких мавп, хіба мало що.
Так от, в Україні немає промислових запасів нафти і якщо ми дамо зв'язці популіст-люмпен захопити владу, вони вб'ють країну практично миттєво, плюс до всіх класичних чинників, які вбивають країну під прапором люмпена, додамо ще і сусідню люмпен-імперію, яка безумовно прискорить цей процес, про що вона відкрито заявляє з регулярністю кур'єрського поїзда.
У таких умовах, всім треба розуміти, що зараз в Україні працює цілий купа популістів-шахраїв на прикормі, а в середовище люмпену безперервно підкидаються дріжджі. Тому, всім треба розуміти, що таке прийдешні вибори і що на цей раз відсидітися й відхреститися від виборів це те, що від нас чекає наш супротивник. Сидіти прямо на місці, значить – пасивно йому допомагати.
Джерело російською:
Частина – 1:
Частина – 2:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків