Попсована Троянська лошиця – Anti-colorados

У свій час у світі розгорівся скандал навколо російського торговця зброєю Бута. Загалом, нічого незвичайного в тій історії не було, просто на ній акцентувала увагу преса. Але проста логіка підказує, що якщо будь-який збройний конфлікт в будь-якій точці земної кулі демонструє автомати і кулемети Калашникова й інша специфічну зброю та обмундирування, вироблене в Московії, то це означає, що хтось все туди завіз з Московії, хай і обхідними шляхами…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Тому, таких Бутов було, є і буде велика кількість. Хтось з них побільше калібром, хтось – дрібніше. Ось прямо зараз по Африці розсипалися «інструктори» і «радники» з Московії, які навчають аборигенів користуватися російською ж зброєю, яка туди потрапила різними каналами, в основному – неофіційними. Ця епопея тривала довго і нудно, так і не давши якихось бачених результатів, які могли б вивести на людей Путіна, без згоди яких ніякої «чорної» торгівлі зброєю бути не може. І коли розвернулися бойові дії в Україні, зброя пішла відпрацьованою схемою «списання і знищення» в Московії, а потім – її матеріалізація в «шахтах і військторгах».
У цій схемі просто прибрали торговців типу «Буту», а стороною, яка приймає, стала власна агентура, яка воює на території чужої країни. Якщо Бут заробляв собі та його покровителям гроші, то тут все простіше. Зброя і боєприпаси не продаються, а пускаються в хід з іншими цілями. Наскільки можна було зрозуміти, Бут не надав свідчень на той ланцюжок російських чиновників, які могли б привести до військових складів й у кремлівські кабінети, але зараз розвернулася епопея схожого за схемою характеру, але відмінна за змістом.
У ЗДА була затримана тридцятирічна росіянка Бутіна, яка активно налагоджувала зв'язки між російськими товстосумами, які мають свої інтереси в ЗДА, і впливовими американськими політиками і бізнесменами. По суті, вона наводила мости між людьми з адміністрації Трампа й людьми Путіна, які були здатні зробити пропозицію, від якої американці не могли відмовитися.
З обтічної інформації, яка характеризує її діяльність, Бутіна вирішила влізти в панчохи Мати Харі й діяла як пряником, який безумовно мали в своєму розпорядженні російські мільярдери і мультімільйонери, так і батогом, через постановку під сумнів графи анкети «зв'язків, які ганьблять, не мав». Принаймні, інформація про її сексуальні рейди то висувалися, то спростовувалися, але судячи з усього, Бутіна використовувала всі доступні їй можливості для того, щоб поглибити співпрацю в різних взаємно-проникаючих областях, підсилити взаєморозуміння і налагодити непохитну дружбу, за яким заняттям її й зловили. Трапилося це влітку поточного року, коли її прізвище спливло в справі про втручання Московії в передвиборну кампанію 2016 року.
Її згубила пихатість і недалекоглядність, як до речі й її босів. Досить пригадати те, як в Москві публічно розпивали шампанське, радіючи перемозі Трампа. Зараз цей ентузіазм вивітрився й ті, хто прикладався до шийки пляшки тепер про це просто не згадують, але Бутіна залишилася в ЗДА, оскільки офіційно є студенткою одного з місцевих університетів. Там, відразу після перемоги Трампа, вона відкрито розповідала про те, що доклала чималі зусилля для обрання Трампа президентом і для зближення позицій Москви і Вашингтона. Мало того, на одному з передвиборних заходів Трампа, Бутіна засвітилася в той момент, коли поставила Трампу питання про те, як він діятиме щодо антиросійських санкцій, у разі обрання президентом ЗДА. На це Трамп відповів, що він – супротивник санкцій і взагалі, за зближення з Москвою.
Але чим глибше копала слідча група Мюллера в напрям зв'язків команди Трампа з Путіним, тим жорсткіше Трамп відмежовувався від таких.
Врешті-решт, під прес потрапив його керівник вибірного штабу Манафорт і особистий юрист Коен, а потім – справа дійшла і до Бутіної, яка не вміла тримати язик за зубами.
Попервах вона поводилася в стилі: «мир, дружба, жуйка» і не визнавала своєї провини в тих злочинах, які їй поставили в провину, але врешті-решт, просидівши півроку у в'язниці й отримавши завірення адвокатів в тому, що вийде вона з в'язниці вже на свій сорокалітній ювілей, не довчившись в університеті, вона пішла на оборудку, яку підтримали й її адвокати, і звинувачення. Такі речі відбуваються лише у тому випадку, коли обвинувачений повністю визнає свою провину і може надати слідству нову інформацію про злочини, якої слідство не має.
Це означає, що краса і гордість російського МЗС, який вважав Бутіну за Троянську лошицю в ЗДА й розвісив її світлини навіть у вигляді аватара на обліковій адресі твіттер, отримає вже не Бута, який мовчить, а Бутіну, яка співає як соловейко. Завтра відбудеться судове засідання, на якому має бути затверджене рішення про оборудку, а прокурори і ФБР вже приготувалися офіційно закріплювати її свідчення про всякі цікаві справи, які в Кремлі заперечуватимуть точно так, як вони це робили по «Новічку» і масі інших справ. Загалом, Троянська лошиця зламалася – несіть нову, а в МЗС Московії варто пригадати вірші класика:
«Конячка йде упоперек борозни.
Їй – все одно, і мені – все одно.
Конячка впала, втомилася скакати.
Їй – все одно і мені – все одно».
А у тиші кабінетів МЗС Московії, доведеться креслити формулу: Путін – Бут = Бутіна.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків