Московія – Білорусь. Зґвалтування.

Прем’єр-міністр Московії Мєдвєдєв вчора в Бресті запропонував тіснішу інтеграцію з Білорусією «... з одночасним підвищенням взаємозалежності економік і можливістю надання допомоги та підтримки в ході союзного будівництва, вирішення різних питань, які відносяться до інтеграції...»…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
При цьому Кремль відкинув тему компенсації Білорусії у зв'язку з російським «податковим маневром», внаслідок чого Білорусія втрачає близько 10 млрд. доларів – для білоруської економіки величезна сума.
Видно, вирішено йти на шантаж: або прискорене об'єднання, або платіть за самостійність. На цьому тлі білоруські власті багато в чому вимушено починають форсувати стосунки з Европою, насамперед – Дойчландом.
Чому раптом у Кремлі до зарізу стало потрібно пришвидшити «інтеграцію», не таємниця – Путін гарячково (часу все менше) перебирає варіанти створення хоч скільки легітимних умов остаточного захоплення влади. Союзна держава – одна з украй привабливих моделей її узурпації на найближчих років 10-12. Інше питання, що Білорусія може відмовитися від такого любовного з'єднання, більше схожого на брудне зґвалтування в підворітті. Фактично повторюється український сценарій. Що запустило зрештою майдан і введення російських військ на територію України. А Лукашенко до всього іншого далеко не ручний звір Путіна, як Янукович.
Закінчитися це може тим же – війною або в м'яким варіянтом жорсткою кризою з повторенням українських підсумків – створенням на західному кордоні Московії суцільного поясу з ворожих держав.
Проте питання утримання влади дуже серйозне питання, щоб турбуватися про такі дрібниці. Тут на кону стоять важливіші інтереси особисте виживання і гаманці друзів. За таке і не одну війну можна затіяти, а смердів покласти – так взагалі без ліку. Благо досвід стояння за спинами жінок і дітей накопичений багатий…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російським окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків