Передноворічні спостереження

Щойно автор повернувся до написання фінальних матеріалів року, що йде, і спостерігав картинки в продуктових мережевих магазинах, на зразок Ашана, Сильпо або АТБ. Скрізь одне і те ж, до вагів з фруктами – черга, полиці з шампанським типу Мартіні Асті розвантажили ґрунтовно, а з Рошена змели всі ходові торти…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Прошу проголосувати:
*
Зі всього цього напрошуються два висновки. Перший – у людей стало серйозно більше грошей тому, що вигрібаються зовсім не дешеві товари до столу. Гаразд, до столу – зрозуміло. Сьогодні виходив зі свого спортклубу і кинув погляд на відділ сервісу, який за склом. Там стоїть черга на продовження клубних карт. Новорічні знижки. Черга. Машинами заставлена вся досить велика стоянка клубу. Десь з місяць спеціально стежу за номерами машин – жодної евробляхи. Висновки робіть самі.
Все це – порівняння і саморобна статистика, але все говорить про одне й те ж. Між іншим, онлайн продаж авіаквитків в Европу показує, як швидко розкуповуються квитки і це при тому, що авіакомпанії заходять до України вже косяками, а ті що вже працюють – розширюють географію польотів. І все одно, квитки розходяться з темпом, що прискорюється.
Недавно зустрілася чиясь замітка в Твіттері від когось нашого, хто живе в Европі. Він пише, що в найближчому магазині ІКЕА бачив їхній вислів типу «Ми йдемо туди, де є гроші», ось вони вже йдуть до нас, і в наступаючому році відкриють свій магазин у стик з «Оушен плазой» на Либідьській.
У зв'язку з цим, дуже смішно читати заклики реклами політичних повій і імпотентів: «ми відновимо», «ми повернемо», «ми покінчимо». Вони взагалі з якої країни це пишуть? Вони в курсі, що в Україні робиться?
У зв'язку з цим – продовжимо тему статистики. Зрозуміло, що ми не претендуємо на класичну форму опитування і правильно побудовану вибірку опитаних, але поклавши руку на серце, давайте скажемо чесно, наші професійні організації по вивченню громадської думки поступають об'єктивніше або професійно? Та нічого подібного. Ми виставляємо свої питання у відкритий доступ, і оскільки він здійснюється на движку Твіттер, то ніяк не можемо вплинути на подальше голосування.
І ось сьогодні було вирішено провести опитування з приводу перспектив обрання Порошенко на другий президентський термін в один тур, і два опитування з приводу необхідності або можливості базування американських військ в Україні. Причому, перший з них стосується американських баз взагалі, а другий – більш особистого характеру. Ми сформулювали персональне питання про те, чи готовий ти, у разі потреби, розмістити у себе вдома американського військовослужбовця, якщо їм тимчасово це знадобиться? Далі – пропонуємо результати, які виявилися на момент написання цього тексту.
Подивитеся на це і порівняєте це з тим, що віщає наше і московське ТБ, хоча вже важко зрозуміти, де закінчується одне і починається інше. Отже:
Опитування № 1

Опитування № 2
Опитування № 3
Знову ж таки, дивимося, порівнюємо і робимо самостійні висновки.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків