Крапка. Білорусь продали…

Як і очікувалося, переговори в Москві закінчилися повним успіхом як для Путіна, так і для Лукашенко…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Загалом, це був другий і остаточний тур торгів, де Лукашенко виставив на продаж Білорусь, а Путін – купив собі Білорусію. Схоже на те, що переговори дійсно йшли не дуже легко, тому що продавець заламував ціну, а покупець ледве себе стримував від того, щоб не взяти собі товар дарма. Власне кажучи, до чого все йде було зрозуміло двійко тижнів тому, коли з-під Пітера до білоруського кордону потягнулися ешелони бронетехніки. Лукашенко не зовсім же тупий і пам'ятає, чим ці речі вилилися для Грузії, а потім і для України. А потім був знаменитий спіч «Летаргічного Дімона», в якому він анонсував приєднання Білорусі.
Тоді  Лукашенко заявив про те, що він не поступиться суверенітетом країни навіть якщо для цього доведеться захищати його із зброєю в руках. А якщо до цього додати його попередні заяви про те, що він готовий сам з автоматом захищати країну або роздати зброю населенню для захисту від зовнішньої загрози, то вимальовувалася картина агресивного маркетингу. Лукашенко подавав сигнали Путіну про те, що треба його вшанувати, нагодувати, напоїти, покласти в кишеню, а потім вже ставити Білорусь в зручну позицію….
Схоже на те, що в перший свій візит до Путіна Лукашенко висунув непомірні вимоги, чим розсердив старого, а потім швидко змився до Мінську, поки не розпакували нову упаковку «Новічка» або чогось там ще. А вдома він зібрав «пархозактив», як це колись називали і пояснив, що далі – два шляхи: або переходити на військові рейки, або домовлятися про умови здачі. Напевно, на цій нараді були присутні військові, які доповіли колегам про те, чого і скільки Путін вже стягнув до кордонів і що вже стоїть усередині, щоб всім було зрозуміле, як виглядатиме силове протистояння.
Можливо, там пояснили навіть кількісні характеристики такого варіанту – кількість жертв і скільки днів Москві знадобиться для закінчення силового варіанту. Думаю, це подіяло як треба і охочих уподібнитися нашій старій-ельфійці (жоден танк не вийде), виявилася абсолютна більшість. Тим більше, на вулицю не вийшов жоден громадянин країни, який хотів би захистити її від поглинання.
У результаті, Лукашенко отримав менше, ніж розраховував, а Путін – більше, ніж хотів, проте, оборудка закрита і товар проданий. З репортажу по БТ зрозуміло, що Лукашенко зробив все, що потрібне Москві, і сказав, що все обумовлено, затверджено і підписано, і тепер є п'ятирічний план синхронізації правового, економічного, військового і політичного простору Московії і Білорусії. Тобто, затверджений план поетапної колонізації країни, без потрясінь і брязкання зброєю. Все відбуватиметься «за згодою».
Із цього приводу достатньо показовим є невеликий спіч Лукашенко, коли він з Путіним вийшли до журналістів після підписання аншлюсу. Він пожартував про те, що всі ці переговори і обговорення вже привели до того, що вони з Путіним вже набридли один одному і коли запанувала гробова тиша і хтось упустив мікрофон, Лукашенко раптом зрозумів, що упаковку «Новічка» далеко не заховали і перевів все на жарт:
«Я пожартував. Звичайно, ми ніколи не набриднемо один одному і набридати не зможемо. Є питання, які нам треба обговорювати, це наша робота. Ми поговоримо про подальше наше співіснування на цьому важкому, тлінному світі, і нікуди від цього не піти і не подітися».
От так, з жартами і примовками, Лукашенко нарешті продав Білорусь, до чого він готувався довгі роки і зображав з себе бійця, який не поступиться ані сантиметром землі своєї країни. Хоча, про сантиметри роль не йшла. Країна продана оптом і за оптовою ж ціною.
Нагадаю, Овоч хотів провернути цей же захід, але в Україні виявився Народ, який вже перетворився на Націю. А в Білорусії виявилося те, що виявилося. Вони навіть не відчують особливих змін. Це трапиться трохи пізніше, коли аншлюс вже буде закінчений і їм вкажуть їхнє місце, як це було зроблено в Криму.
Ті, хто між ганьбою і війною вибирають ганьбу, врешті-решт, отримують і те, і інше.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків