Хто завгодно, тільки не Порошенко (Частина 1) – Нам не потрібна Росія без Путіна, нам потрібен Світ без Росії

*
Чим ближче вибори, тим частіше ми чутимемо: «Хто завгодно, тільки не Порох». Причому, вперше ця формула прозвучала з Москви, а зараз ми чуємо її відлуння у нас удома. Ця ситуація вже сама по собі цікава і гідна докладного опису, але ми хочемо звернути увагу читачів на одне просте, але корінне питання. Звучить він коротко: «Чому?»…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Ради експерименту, зупиніться прямо тут і не читайте подальший текст хвилин десять. За цей час сформулюйте власну відповідь на це питання і добре його запам'ятайте або відразу напишіть в коментарях з припискою  першим словом «Відповідь». Коли напишете – повертайтеся до тексту і поїхали далі.
Отже, чому цю формулу ми вперше почули саме в Москві і в такій категоричній формі? Адже до цього ми чули і читали похвали супротивника у бік «прагматиків», «господарників», «прихильників миру» й інших, але потім все спростилося і формула продемонструвала, що Москва вже не підтримує якогось конкретного кандидата, а готова підтримати кого завгодно, тільки не Порошенка. Так поступають виключно із страху.
Кожен може пригадати якісь свої страхи, добре заховані і замасковані, і коли ви це пригадаєте, то в думках прокручуєте майже точну фразу: «Тільки не це!». Що характерно, на самому початку війни з Москви летіли прокляття у бік «націоналістів» і «фашистів», адже Порошенка не можна назвати ні тим, ні іншим. І ось тепер – послухайте, подивіться або почитайте російську пресу, там перестали жонглювати цими термінами. Тепер їх трясе саме від Пороха.
Так, при його першій каденції Україна вперлася і не дала себе порвати Путіну так, як він того хотів, так – вона нащетинилася залізом, прокачала м'язи і тепер готова до бійки як ніколи, ну й що? Нам не потрібна територія Московії, її населення та її ресурси нам теж не потрібні. У цьому плані, найбільше, що Україна може зробити і врешті-решт зробить, це видавить російську армію, її найманців і посіпак за «поребрик». Виняток становитимуть ті, хто упреться і вирішить повоювати. Ну що ж, саме так сформувався пласт українського чорнозему, а сільське господарство у нас якраз на підйомі і добриво для ґрунту природним чином – потрібна справа.
Але хіба це може вселити такий публічний і тваринний страх? Навряд чи. Людські втрати нікого в Московії не цікавлять взагалі. Просто свіжий приклад, хоч і з галузі чуток. Хтось «Ель-Мюрід» 24 лютого написав коротку замітку «Втрата зв'язку». У ній йшлося про те, що командування російських військ у Сирії втратило зв'язок з групою спецназу в районі міста Маядін. До сьогодні він більше не повертався до цієї теми і ніяких нових даних не приводив. Проте тут цікаве те, що він вказав, що мова йде про спецназ – кадрових військових, з якими зв'язок втратило саме командування, а не вагнерівські структури.
З арабських джерел пішла інформація про те, що в районі Маядіна сирійськими повстанцями була проведена операція по знищенню генерала сирійської армії. У цих повідомленнях мовиться про те, що саме у той час і в тому місці були виявлені трупи генерала і супроводжуючих його військових. Судячи з усього, це і була та група спецназу, про пропажу якої писав Мюрід. За цими даними, підсумки операції 10/200. Є інформація, що вся ця група потрапила в засідку і здалася в полон, але була розстріляна на місці. Тут пікантність ситуації полягає і в тому, хто і кого там покришив. Із слів Мюріда, це був армійський спецназ Московії – еліта. До цього так масово його кришила тільки ЗСУ на Донбасі, і тоді виникає питання про те, хто їх так професійно переграв? Якщо ІДІЛ або загони сирійської опозиції, то гріш ціна такому спецназу, якщо це відпрацювали такі ж специ, то чиї? Американці звідти вийшли, та і кришити росіян з сирійським генералом для них немає ніякого резону. Залишаються «союзники» іранці.
Тому-то стоїть така гробова тиша. Ми вимушені оперувати непрямою і неперевіреною інформацією, оскільки іншої не буде. А не буде її ще і тому, що це нікому не цікаво взагалі. Рік тому, приблизно там же покришили від 300 до 600 росіян, хай і найманців, але сьогодні про це вже взагалі ніхто не пам'ятає. Мало того, забули про це вже через місяць, а сьогодні ця тема взагалі нікому нецікава.
Скажімо так, коли пройде операція по вигнанню супротивника з Донбасу і в результаті там залишиться 1000 або 2000 їхніх жмурів, то скільки часу знадобиться, щоб забути і про це – місяць два? Буде включений режим «глибоке заморожування» теми, а пропаганда обґрунтує правильність рішення по виходу з Донбасу, а потім – з Криму.
За великим рахунком, з цим в Москві немає жодних проблем. Будь там суспільство, яке хоч в цьому випадку було здатне скласти один до одного і отримати результат, у Путіна вже давно були б проблеми, а так – плювати він хотів на вихід з Донбасу. Кисельов упреться струменем в голову бидла і за тиждень вони зустрічатимуть колони з квітами, як це було з виведенням військ з Афганістану.
(закінчення буде)
Джерело російською:
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків