Каталізатор

Так виглядає каталізатор нашої політичної вигрібної ями. Одеса. Сьогодні.
За логікою розвитку подій, останній місяць перед виборами повинен був стати місяцем стриптизу, коли повії скидають з себе різні наряди і стають в чергу до жердини…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Проте все почалося трохи раніше, оскільки все, що вибудовувалося під вибори довгі місяці, в що були влиті величезні кошти (за які доведеться відповідати), і що було приховане покривом таємниці, раптом почало вилазити назовні і рушитися, незвично грамотними і вивіреними діями правоохоронних органів.
До такого розвороту подій ніхто не був готовий, оскільки все повинно було «вистрілити» на фінішній прямій, а бахнуло раніше і не там, де повинно було, а у себе в штанях. І все не просто потекло, а ще й порвалося. Так на місці злочину була вихоплена піраміда підкупу виборців, ретельно заготовлена російськими фахівцями для відомої політичної сили. Причому були захоплені не тільки речові докази, але і фігуранти, які легко повторять слова незабутньої Маньки Облігації: «Він мене трохи під статтю не підвів, а я тут за нього – пихкай».
Загалом зараз цілий натовп народу хором дружно пишуть оперу. Причому, щоб якось зовсім легко звільнитися з цієї ситуації, яка явно погано тхне, пам'ять починає показувати справжні чудеса і згадуються деталі, що навіть прямо не відносяться до цієї справи, але дуже цікаві по інших справах, які тільки настають. Простіше кажучи, згадують навіть те, про що опер і не питав. Так буває завжди, коли накривається великий натовп. Спочатку «зливаються» самі хисткі, засипаючи посіпак, а потім – ефект «доміно» вже працює в автономному режимі. Люди досвідчені в цьому відношенні добре знають чим все це може закінчитися і тому вважають за краще уникати «хорового співу». Але в цій ситуації, вся суть заходу якраз і полягала в масовості «колективу».
Але це ж не все. Прямо сьогодні, на підступах до Одеси були перехоплені озброєні «тітушки», які висувалися в «Південну столицю», влаштувати шоу із стріляниною, мордобоями й іншими видовищними ефектами. Наскільки можна зрозуміти, їх вирахували ще в пунктах збору, а потім вели до Одеси, де і відбувся «оптовий прийом».
Тут важливо два моменти. Саме до Одеси вони їхали тому, що в цей самий час там знаходиться президент, представник державного департаменту ЗДА Курт Волкер, амбасадор ЗДА і багато офіційних осіб України й ЗДА, у зв'язку з візитом есмінця ВМФ ЗДА «Donald Cook». Такі візити американських есмінців стали вже регулярними, але схоже на те, що їхня кількість сьогодні переростає в якість, про що – окрема розмова.
Загалом, на наших очах формуються вже не партнерські, а союзницькі стосунки і від цього в Кремлі аж трясе. Але як бачимо, трясе не тільки в Кремлі. Тітушня повинна була влаштувати заворушення, щоб як мінімум – зірвати захід, а зараз – вже робить маневр, який до них зробили «пірамідчики», – напружують пам'ять. Згадують імена, адреси, імена, телефони, суми й інші дані, необхідні для кваліфікації дій цього угрупування і тих, хто його сформував і сплатив. Другий момент – засідка і прийом тітушок була забезпечена вже не СБУ і ДБР, як це було з «пірамідою» в окулярах, а Національною поліцією, а це вже само по собі – дуже цікаво.
Одночасно, в стінах ВР спостерігалася істерика, в якій билася не тільки «підтяжка», але і вся її фракція. Схоже на те, що там вже зрозуміли, що спецслужби акуратно висмикують приховані елементи їхньої таємної операції, підготовленої московськими фахівцями і робиться це дуже тактовно і акуратно, без викриття самих «фракціонерів».
Це може означати тільки одне – найсмачніше і гучніше, буде після виборів і якщо прямо зараз їх не тягнуть з сесійної зали, як в Москві це зробили з сенатором Арушуковим, то на відміну від купленої преси, і силовики, і самі «фракціонери» чітко розуміють, чого чекати від виборів, і заходи на період «після виборів» плануються спокійно і без нервів.
Загалом, публіка рвонула у фінішний кидок завчасно, спалюючи за собою мости і демонструючи свою суЧность. Режим лихоманки і діареї продовжуватиметься весь наступний місяць і якщо трапиться другий тур – ще трохи. Якщо цю масовку зібрати в одну особу і оцінити її поведінку, то це можна назвати класичною істерикою.
Нам же треба запастися часом і терпінням, папером і олівчиком, щоб нічого не пропустити і все запам'ятати. Саме зараз вся ця публіка з'явилася в своєму дійсному вигляді. Здавалося б, всі вказані вище заходи, ніяк прямо не стосуються «слуги», але і він впав в припадки і тепер його промови втратили наліт «хазановщини», коли він демонстрував тупуватого, гундосого вилупка, і тепер чітко видає кисельовські тексти.
Якщо у когось ще були сумніви про те під ким цей поц демонструє зворотно-поступальні тепер цих сумнівів немає. Збігаються не просто самі думки, але їхні формулювання і термінологія.
Загалом, хто там хотів по приколу проголосувати за це? Тепер воно само показало, що  є «Кремлем – командою» або «Кре». Масовка зараз викладається так, що у разі повного провалу, Ростов явно поповниться новими персонажами і навіть «комік-трупами».
А що ж робити осудним людям? Те, що і звичайне – не піддаватися паніці, не втрачати спокою і не забувати чистити кулемет.
Джерело російською:
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків