Вирізуючи Мережу. – Нам не потрібна Росія без Путіна, нам потрібен Світ без Росії.

За інформацією з наших власних джерел в Московії, там зараз посилено ведеться процес переведення всього, насамперед – промисловості, на власне програмне забезпечення, аналогічне тому, на якому працюють у всьому світі. Причому, в державних установах і компаніях ці заходи проводяться у приказному порядку…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Власне кажучи, щось подібне передбачалося вже давно, але практично всі ставилися до подібних планів як до чорного гумору. Таке ставлення мало під собою всі підстави. Досить пригадати, які аналоги були створені в совці і як все це виглядало. Велика частина техніки, яку можна побачити на совкових світлинах, була успішно «перекозлена» із західних зразків або в кращому разі – викуплена  у того ж загниваючого Заходу.
Жигулі, Москвич, Волга, Камаз і все-все – не власні розробки, а ті самі «аналоги», які будучи клонами, завжди були гіршими за оригінали і при тому, завжди відставали від сучасних розробок виробника оригінальних машин.
В зв'язку з цим, дуже показовою є історія створення важкого бомбардувальника Ту-4,  в КБ знаменитого Туполєва. Бомбардувальник був скопійований з американського В-29, що опинився в руках совка в 1944 році. Скопіювали всі, аж до латок, якими були заклеєні пробоїни від японських снарядів.
Так було і з усією рештою, Жигулі виявилися гіршими Фіата і вся решта – теж. Тому була безліч причин, але ми відзначимо всього дві. Технологічний рівень совка був набагато нижчий за ті країни, звідки запозичувалися технології, устаткування і все останнє. А друга – відсутність здорової конкуренції, яка залишала кращі зразки або давала можливість надати вибір для замовника.
Зараз московія повертається в початковий, совковий стан, що безумовно спричиняє за собою всі совкові болячки, від яких той і подох. І ось тепер вся сфера інформаційних технологій переходить на програмне забезпечення суто вітчизняного виробництва.
Навіть у самій московії ці заходи однозначно пов'язують з прийдешнім відключенням країни від Усесвітньої Мережі, що повинне відбутися після набуття чинності відповідного закону, поки прийнятого держдумою тільки в першому читанні.
Ці гарячкові приготування стали приблизно зрозумілими після того, як 26 лютого Вашингтон Пост опублікувала статтю про те, що кібернетичне командування ЗДА (Cybercom), хоч і тимчасово, але повністю вивело з ладу російські центри кібернетичної війни, а простіше – прігожінські ботоферми.
Спостерігачі розцінюють цей захід як операцію наступального характеру в кібернетичному простори. Метою заходу було повністю знерухомити кібернетичного супротивника на час проведення проміжних виборів в листопаді минулого року. Командування справилося з поставленим завданням і повністю заблокувало роботу цих центрів.
Треба відмітити, що така операція, стосовно поставленої мети, масштабів і методів, була проведена вперше і стала можливою тільки завдяки Указу президента ЗДА від 11 серпня 2018 року. Цей указ став основою для проведення наступальних операцій нижче рівня збройного конфлікту – дій, які не приводять до загибелі, значного пошкодження або руйнування.
Після набуття чинності цього указу, Cybercom направило групи своїх фахівців до Чорногорії, Македонії й України для отримання від колег даних, необхідних для організації найбільш ефективних засобів протидії російській кібернетичній агресії. Судячи по тому, що операція увінчалася успіхом, всі дані, отримані в цих країнах, виявилися доречними.
Як відзначають американські спостерігачі, операція включала два компоненти. Перший – фізичне виведення з мережі «фабрик тролів», і це вдалося успішно і ефективно здійснити. Наголошувалося, що до протидії  цій ситуації росіяни запрошували кращих фахівців, але що б ті не робили, фабрики тролів змогли повернутися до своєї роботи  тільки після закінчення виборів і підрахунків голосів у ЗДА, що і потрібно було забезпечити кібернетичним військам ЗДА.
Другий же компонент посіяв паніку як серед самих тролів, так і серед їхнього керівництва – ботоводів. На їхні електронні адреси й навіть мобільні пристрої були розіслані попередження Cybercom про те, що ті порушують цілу низку міжнародних і американських правових актів, і що Злучені Держави прикладуть зусилля для притягання їх до відповідальності.
Сам факт того, що Злучені Держави вирахували цю публіку і дісталися до їхніх пристроїв, став настільки тривожним, що привів до того самого законопроекту «Клішаса» про відключення російського сегменту мережі від світової Мережі. Відключення ж веде до того, що поступово вийде з ладу велика частина програмного забезпечення. Саме тому вони і вимагають переходу на власне ПЗ до кінця поточного року, щоб відключитися від зовнішньої Мережі, де Cybercom вже показав свою перевагу.
Таким чином, лепрозорій робить ще один крупний крок на шляху до Північної Кореї. Якщо наша інформація вірна, Москва розраховує це зробити до кінця 2019 року, з чим можна привітати всіх росіян. Порнохаб їм тепер тільки снитиметься. До речі, поклонники Айфонів можуть вже зараз розробляти відповідні м'язи рук, щоб правильно зобразити прощальні рухи у бік яблучних (і не тільки) пристроїв.
Багато хто сміявся з того, що у Путіна в кабінеті стоять старовинні телефони з вертушками, адже нічого смішного в цьому не немає. Все до того і йде.
Джерело російською:
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків