Важливо

Перед фінальною статтею цієї передвиборної кампанії – два важливих моменти. Перший – у вигляді нагадування, а другий – попередження, прислане на пошту нашим колегою.
В неділю – не плануємо нічого такого, що зажадає дуже далеко відриватися від виборчої дільниці, хіба мало що. Далі, беремо паспорт, контролюємо, щоб всі повнолітні родичі і знайомі зробили те ж саме і – на виборчу дільницю, де кожен з них нехай вибере собі президента, якого він гідний. Після цього – не розслабляємося і спостерігаємо за ходом виборів і процесом підрахунком голосів. Всяке може бути, тому – треба бути готовими до всього.
Другий момент – попередження, яке варто мати на увазі, оскільки вже зараз деякі кандидати анонсують украй брудну гру. Отже.
«Шановні друзі, трішки не по темі конкретно цієї статті, але дуже важливо! Прошу розповсюдити по своїх каналах.
ЦВК заборонила ставити в бюлетень штамп «Вибув». Заява Мороза – не більше ніж його усна заява. У випадку, якщо Вам дають такий бюлетень – він вважатиметься за зіпсований і Ваш голос не буде врахований!
«Якщо вам дали бюлетень з штампом «Вибув», ми звемо голову комісії і вимагаємо дати нам не зіпсований бюлетень.
Не будь дурнем, не про$$і свій голос.
Телефон гарячої лінії 0800 50 17 20 (офіс омбудсмена)
31 березня 2019, в день виборів Президента України, офіс омбудсмена працюватиме з 7:00 до 22:00 годин.
Телефон для усних звернень громадян: +38 (044) 256-82-15 (ЦВК)» (с)»
Ну а далі – по обстановці. Якщо все тихо – чекаємо результатів, сподіваюся – так воно і буде. А в наступному матеріалі – деякі фінальні речі, які не варто було обговорювати до останнього дня з багатьох причин.
Джерело російською



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків