Щодо причини зриву

– Наприклад, Путін.
– Путін?
Згідно повідомленню агентства Рейтерс, їм стала відома причина провалу переговорів президента ЗДА Дональда Трампа і фараона північнокорейського населення – Кім Винь Хуня. Як відомо, в лютому відбулися переговори двох лідерів у в'єтнамському Ханої і заздалегідь розрекламовані переговори звалилися на півдорозі, у зв'язку з чим були скасовані все подальші офіційні заходи, включаючи спільний обід та прес-конференцію…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Більш того, відразу після явного збою, лідери двох країн відбули по хатам набагато раніше наміченого часу. І ось начебто стала зрозуміла причина такого ходу подій. Насправді, всі ми знаємо про те, що Вашингтон наполягав на денуклеаризації КНДР і всім було зрозуміло, що Пхеньян повинен був відмовитися від ядерної зброї, але як?
Адже очевидно, що одного величного «Відмовляюся!» під рев і гімни чучхєїстів – не достатньо. Але як все повинно було відбутися? Очевидно, що відмова повинна була супроводжуватися передачею ЯЗ, запасів збройового плутонію і критичного устаткування, для виробництва ЯЗ комусь іншому.
В принципі, приймаючою стороною могли б виявитися Китай, Московія й ЗДА, але схоже на те, що Китаю ці турботи – валіза без ручки. Там чудово розуміють, з ким мають справу, і якщо потім раптом з'ясується, що Кім віддав не все, то провина за це ляже і на Пекін, як на Москву безумовно лягла провина за «вивезену» з Сирії ХЗ. Тому, мудрий Сі вмив руки.
Проте, візит міністра закордонних справ Лаврова до Ханоя прямо напередодні зустрічі Кіма і Трампі і його бліц-переговори з людьми щокатого фараона, достатньо чітко обкреслили позицію КНДР в цьому питанні. Швидше за все, Кім Винь Хунь був готовий сказати, що передасть все це добро Москві.
Оскільки сам факт створення ЯЗ Пхеньяном (як і ракет) щільно пов'язаний з Московією, то ухвалення цієї умови автоматом перетворило б всю домовленість на фарс. Пхеньян відрапортував би, що вже передав, а Москва – підтвердила б факт передачі, а зброя так і залишилася б на місці. Московія так робить завжди і ніколи не виконує взятих на себе зобов'язань. Так було з Будапештським меморандумом, так було з санкціями проти КНДР за ЯЗ, коли в обхід їх Пхеньян продовжує отримувати санкційні вантажі, але не у себе в порту, а шляхом перевантаження з корабля на корабель у відкритому морі.
Загалом, Трамп і його команда справедливо прийшли до висновку про те, що якщо все хочеш зробити правильно і добре – зроби це сам. До речі, в цьому випадку, на кону стояла репутація самих ЗДА перед союзниками в Південній Кореї і Японії, яким Трамп особисто пообіцяв вирішити питання ЯЗ або шляхом переговорів, або інакше.
Загалом, Трамп виклав Кіму свій план вирішення проблеми. Все ядерне барахло повинне було вивозитися в ЗДА і під контролем американських фахівців, з наданням ним можливості проінспектувати всі підозрілі місця на предмет того, чи не залишилося ще щось через недогляд. І ось на це Кім відповів рішучою відмовою.
Причому, з його боку не було навіть спроб вийти на якийсь компроміс, і це зайвий раз утвердило Трампу в думці про те, що жирний поц вирішив його розвести як лоха, за допомогою «друга Владіміра». На тому все і кінчилося.
Зрозуміло, що вся ця епопея не повинна залишитися без наслідків, і вони будуть, але які – інше питання.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків