Московія. Політичний онанізм

Оскільки все, що можна було сказати про вибори і перед виборами –  сказано, тепер можна звернути увагу на те, що відбувається навколо них, за межами України. У зв'язку з цим – три невеликі спостереження…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
№ 1
З більшою або меншою регулярністю, у поле зору автора потрапляє якась сімейна пара. Вони є прямим і чітким втіленням старого совкового жарту, який чувся приблизно так:
«– Знову хочу до Парижа!
– Ти вже була в Парижі?
– Ні, але вже хотіла».
Загалом, вони часто обговорюють те, як вони поїдуть в Европу, і можливо, навіть спробують там попрацювати. Ці розмови точаться роки три поспіль. Спочатку вони розповідали про те, що комусь відмовили у візі і це все складно, але тепер у них – біометричні паспорти і віз не потрібно. Потім – що важко зібрати грошей на дорогу, але  за цей час пройшло кілька хвиль розпродажів квитків лоукостеров, коли до міст Польщі або Дойчланду можна добратися практично за копійки. А крім того, тепер можна дешево доїхати до тієї ж Польщі або Чехії на автобусі.
Але віз й нині там, сяйво мрій не припиняється, і медитація про поїздки в Европу продовжується приблизно в тому ж ключі. Але нам цікавий інший момент, в цій п'єсі. Вони регулярно дивляться відео про те, як хтось кудись подорожував і розповідав про те, як там все було. Наскільки можна зрозуміти, йдеться про якісь російські висилання. Там розповідають де, що і скільки коштує. Так от, замість самих подорожей, вони дивляться про подорожі.
№ 2
Недавно, може з тиждень назад, із здивуванням виявив щось зовсім для себе нове. Ті, хто користується послугами метрополітену й їх заносить в поїзд під час пік, представляють щільність пасажирів, які знаходяться у вагоні. Часто, просто мимоволі бачиш те, що роблять люди в своїх телефонах. І ось автор виявив, що дуже багато дорослих чоловіків, роки за 30 з вигляду, граються в іграшку типу «танчиків».
Автор зовсім не засуджує подібні речі. Врешті-решт, тупо стояти у вагоні – теж не комільфо. Більш того, снобістськи ставити себе в приклад з третім фортепіанним концертом Бетховена в навушниках – не має наміру, але танчики. Зараз, коли в країні – війна, знайти сатисфакцію своєму бажанню постріляти – простіше простого.
Причому, це можна зробити з урахуванням різкого покращення матеріально-технічного рівня армії, і плюс до того, цілком гідного грошового утримання військовослужбовців. Ні, краще танчики на телефоні.
№ 3
Вчора і позавчора, російські засоби пропаганди кинулися в останній передвиборний ривок. Там крутять ролики військових злочинців Порєчєнкова й Охлобистіна, демонструють полум'яні промови, починаючи від Жириновського і кінчаючи якимись менш відомими дегенератами. Навіть на їхньому «опозиційному» «Ехо» – і там йдеться про вибори. Там обговорюються кандидатури, називається ідеальний кандидат, і ті, хто теж влаштує їх, і один, який категорично не влаштовує, і на їхню думку, у жодному випадку не повинен перемогти.
Але що цікаво, вони занурилися в передвиборну лихоманку не в своїй, а в чужій країні. Всі ці словесні, епістолярні і візуальні перли чомусь присвячені виборам, в яких вони не приймають участі, і за великим рахунком, вони для росіян віртуальні.
Більш того, торік вони обирали власного президента, який звично не брав участь в дебатах, не кидався на розрив до журналістів, і просто – не оголосив своєї передвиборної програми, і це ні на йоту не збентежило всіх тих персонажів, які зараз вилазять із шкіри. Всі власні вибори вони сиділи як півні на сідалі і навіть жодного разу не кукурікнули.
Ніякої передвиборної інтриги, ніяких викриттів, ніяких дебатів, бійок або чогось, що може показати жвавість цих виборів – не було. Всі ці діячі ходили по стійці смирно, боячись кашлянути, і лише чужі вибори викликали у них вже давно померлу ерекцію. Загалом, дивлячись на реакцію видних діячів з Московії, приходиш до висновку про те, що вони звиродніли в політичних онаністів, яких імітую акт злягання, дивлячись на чужі світлини або відео.
Вони вже просто забули, що таке справжні вибори, і розуміють, що на їхньому життя у них такого вже не буде. Вони заздрять нам і посилено онанірують всіма цими Порєчєнковими й Жириновськими. Це все, на що вони здатні.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків