Вибори. Перша інформація – Лінія оборони


Від редакції
Ми чітко уявляли, що 31 березня, після 20:00 у ЛО почнуться проблеми. Доброзичливці валитимуть сайт. У зв'язку з цим, ми відстрочили проект введення новинного сайту і тримали його у вигляді резерву саме на вибори. Виявилось, що ми не помилилися. Якщо ЛО валитимуть, вночі писатимемо тут…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Виборчі дільниці закрилися і пішли перші екзит-полли. Причому, перші дані екзот-поллів з'явилися в росзмі. Наприклад – в «Новой газєтє», на яку ми не даватимемо посилання, але там інформація відбита в з таймінгом в 20:01. Текст хоч і невеликий, але за одну хвилину навряд чи міг бути набраний і напевно, інформація повинна була прийти з України, а потім – набиратися і випускатися на сайт.
Вже після росіян пішли дані екзіт–поллів від наших ЗМІ, але дані приблизно ті ж самі – клован – 30%, Порох – 18% і бабуся – 14; відповідно. Синхронність цих екзот-поллів не дивна, оскільки спочатку було зрозуміло, що якщо офіційні діячі Московії ще за місяць до виборів заявляли про порушення в ході виборів, то це був основний сценарій для того, щоб мати поле для маневрів вже сьогодні.
Тобто, для того, щоб щось і якось робити, потрібно показати невідповідність реальних і об'єктивних даних підрахунку голосів, даним екзот-поллів. Інших варіантів немає. Що впадає в очі – практично ідентичні результати, заявлені різними ЗМІ, що з великої вірогідності говорить про те, що взяті вони з одного джерела.
Тому, запасаємося терпінням і спостерігаємо за підрахунком голосів. Реальна картина буде саме там і вже з того, як це виглядатиме – робитимемо попередні висновки.
І в завершенні цього, далеко не останнього матеріалу за цю ніч, просто двійко спостережень. Перше, кілька годин тому, один з наших читачів, з слів тих, що мають інсайд з штабі Пороху, писав, що там задоволені ходом голосування і «все під контролем». Друге спостереження. На зустрічі з блогерами Порох сам сказав, щоб всі готувалися до двох турів. Там хтось сказав, що добре б в один тур, але він відповів «добре, але готуємося до двох».
З урахуванням того, на що ставить зараз Москва, два тури – напевно правильно з тактичної точки зору, якщо ми віримо, що все дійсно під контролем. Раз так, то виникає необхідність аналізу того, кого краще всього мати супротивником в другому турі з тих, хто міг реально претендувати на вихід в другий тур. Таких могли бути три фігури: бабуся, клован і газова вежа.
Навіть якщо вірити в той екзіт-полл, який був розігнаний найпершим і який тепер запам'ятається як єдиний, в другий тур проходять Порох і клован. Наскільки це добре для формату другого туру, поки міркувати рано. Дочекаємося результатів офіційного підрахунку голосів, але у бабусі вже точно здали нерви.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків