Напучення 21.04

Ось і настав день вирішального вибору. До цього дня багато хто підійшов з абсолютно витріпаними нервами, з безсонними ночами і хто з твердою упевненістю, а хто з надією. Результати першого туру багатьох розчарували і навіть позбавили волі до перемоги.
Тут немає нічого нового, оскільки супротивник направив на це гігантські сили і кошти, об'єм яких ми колись дізнаємося. Але швидше за все, витрачено було більше, ніж коли-небудь в історії людства на ведення інформаційної війни. Отже всі ці реакції – цілком з'ясовні.
Головне татам, мамам, дідусям та бабусям думайте не тільки про свої образи та претензії, думайте про долю діточок, онуків та правнуків. Згадайте чого коштував українцям зроблений колись вибір, який здавався таким гарним і який потім обернувся страшною долею для них та їхніх дітей. Не повторюйте тих страшних помилок. Безкоштовний сир буває тільки у мишоловці, а гарними намірами прокладено шлях до пекла. Українці мають розірвати страшне коло поневірянь, якими примушує нас ходити наш відвічний ворог.
Попри все сьогодні треба зробити все правильно. Ми не пропонуємо брати з собою каву і гарний настрій. Цей заклик давно втратив свій сенс, а тому – беріть паспорт і власну ручку, якою поставите галочку в тому квадраті, в якому він найбільш доречний. Беріть свою, про всяк випадок.
Робимо те, що маємо і будь, що буде!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків