Це кращий жарт «95 кварталу»

Дуже актуально. Посилання на автора, і сайт нижче.
https://site.ua/look.gorky/19707-chelovek-ivanov-abo-barygi-na-pomosch/
Це кращий жарт «95 Кварталу».
«Очевидно, що новообраний Президент не має досвіду публічної політики, міжнародних зв’язків та навичок ведення перемовин на найвищому рівні. Тому я б дуже хотів, щоб наші досвідчені політики відкинули свої образі, забули про нереалізовані амбіції і зосередилися на допомозі Україні.»
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
От так.
Тобто, новообраний президент не вміє в ліфт і унітаз, тому просить допомогти йому показати де які кнопки натискати. А допомагати йому повинні бариги, корупціонери й інші вальцмани. Коли він йшов у владу він типу все вмів і діставав з рукава тузи. І тут раптово ой. А як працює велосипедний насос, якщо у країни колесо спустило?
А головне – припинить політичні чвари! І про амбіції Тобто п'ять років вони з цих чвар годувалися і амбіціями жили, били по ногах наших футболістів і срали під килимок сусідам. Але саме зараз треба терміново все припинить і почати грати з ними чесно, за свій рахунок і своїми зусиллями.
Тому що як же це так – ми ж за одну країну!
Раптово виявляється, що за одну. А ось до цього, значить, були за різні.
***
Розповім вам одну історію. Було це давним давно, в одній далекій галактиці. Поки парамедик возився з «трьохсотим», пілота екіпажа через двері уєбало уламком. А парамедик машину водити не вмів. Він витягнув свого пілота, законопатив його по ситуації, і сів за кермо, пристебнув товариша поряд. І далі пілот, періодично втрачаючи свідомість, говорив за що смикати і на що натискати. «Трьохсотий» тихо бовтався під крапельницею в медвідсіку. Слава богу коробка
була автомат.
Доїхали вони до першого ж блокпоста, і там парамедик, загальмувавши з колесами, що горять, вискочив з криком «Водія! Будь-якого! Швидко! Два «трьохсотих»! Вся відповідальність на мені, ось мої документи.»
Вискочив перший же солдат з блокпосту і довіз до шпиталю, по дорозі уєбав чиюсь машину на повороті. Після чого на нього подали до суду за компенсацію збитку, тому що у солдата не було прав, тим більше на спецтехніку з «люстрою». Він просто водити вмів краще парамедика.
Але ніхто не загинув. Далі суд, гроші на компенсацію зібрала вся бригада, а солдата звільнили від відповідальності, оскільки він підкорявся наказу в бойовій обстановці. Командир БП підтвердив, що дозволив.
Так працює команда. Коли справа загальна – і відповідальність загальна. Пілот стає «трьохсотим», парамедик – пілотом, солдат міняє парамеда за кермом, а комбриг говорить – я буду особисте в суді свідчити. Тут ніхто не міряється амбіціями, і не має чвар. Якщо я не вмію – за мене робить той, хто вміє. Якщо я умію – роблю за того, хто не вміє. Ми не паскудимо один одному.
Так от я не розумію, з якого хуя 75% соціофлори раптом вирішили, що ми – одна команда, якщо паскудили нам всю дорогу?
***
П'ять років вони встромляли в телевізор і всіляко паскудили вальцманам, але коли прийшов їхній час брати автомати і лопати – виявилося що треба припинити чвари і діяти спільно. Спільно – це означає далі вйобувати нам, 25%. Тому що їхній громадянський обов'язок закінчився на моменті вкидання хворіючи «попріколу».
Тобто далі їхати на чужій шиї 25%, за те що зробили попріколу. І немає більше ніяких зеленцманів і коломойцманів, так говорити не добре, це неполіткоректно, давайте забудемо вальцманів, тому що нам ще разом жити. Вам далі в окопах, нам – далі на диванах. Ми хочемо щоб нові особи, але старий спосіб життя, коли мухи не кусають, а вконтактік дозволили.
Це віщає людина в рожевій сорочці, суворо запитуючи «Де ж ваш патріотизм?» Притому не те що суворо – навіть блять з якоюсь смутною загрозою в голосі. Його слухають на ютубе солдати в тому, що пропотів і продимленому укрпікселі, і їм хочеться послати людину-іванова нахуй, і запитати – де був його патріотизм всі ці п'ять років?
І чому раптово йому знадобилася допомога тих, хто вчора був баригами і корупціонерами, порохоботами і мародерами?
Щось змінилося? Зеля поговорив з Помпео, смикнув штангу і перднув, а штанга навіть не підвелася? І тепер «очевидно, що новообраній Президент не має досвіду публічної політики». Так нахуй ти настирливий ліз весь цей час в президенти?
Або працювати будемо ми, а фішки – тобі? А в цілому це називатиметься «Ми разом управляємо країною». Хороший жарт, блядь. Мені там огорожу на дачі пофарбувати треба, пан Зеленський, так пофарбуйте ви, а назвемо це красиво: «ми разом будуємо будинок».
Коротше, пасіонарії й патріоти, доносить до нас чоловік з прізвищем  Іванов, ми проголосували, а зараз вйобуйте за нас далі. Нам ніколи. Диван остигає. Нам знадобиться ваш досвід, а у нас чергова серія «Сватів». І старайтеся там гарненько! А то долар по вісім, який ми вам обіцяли, так і не наступить.
Ні, людина-іванов. Новим обличчям торгувати не можна. Його треба відпрацьовувати. Відкладай настінну дошку, маркер, знімай рожеву сорочку і йди працювати. У 57 бригаді тридцять шість вакансій. Ти ж тепер гегемон, правлячий клас, піздуй захищати свій електоральний вибір.
А я поглумлюся з дивана про кіпрські офшори Зеленцмана і крадіжки Коломойцмана (ну, у вашому ж стилі про вальцмана), запитаю якого точно числа буде звільнений Крим і де моя зарплата в 4 000 євро?
Вас же втричі більше, означає ви втричі швидше вправитеся, чим якісь бариги і тупа солдатня, і навіщо вам допомога порохоботів взагалі? Ви сила, ви маса, ви гегемон. Вперед, в атаку.
Бери, гегемон, лопату, і не ний, що важко. Пузатим бухгалтерам по «оптимізації оподаткування», сферичним мудакам в рожевих сорочках і хіпстеруватим студентам корисна важка фізична праця і позбавлення. Вони загартовують.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків