Робота над помилками. Шанцевий інструмент

Світлина Лінії Оборони. Аркашон, Аквітанія, Франція
Зараз вже можна впевнено говорити про те, які тактичні схеми застосував супротивник для здійснення масованої інформаційної атаки на Україну, в ході виборної кампанії. Ми вже неодноразово писали про те, що саме інформаційна подача, яка була вкладена в канву інформаційної, а вірніше – медіа війни, не містила якихось вишукувань або новацій. По суті, це була техніка «грубої сили»,  направленої на обвалення рейтингу…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Через невеликий час після скидання обертів пропагандистської машини, вузький прошарок тих, кого підім'яла ця каламутна хвиля і хто зможе проаналізувати те, що їх зламало, із сумом виявлять, що незважаючи на їхній розум і здатність думати, мозок їм вибили примітивною кувалдою, якою зазвичай діють на маргінальний шар. Тобто вони, в принципі розумні і освічені люди, показали реакцію гопників і шпани, яка за своєю природою сприйнятлива саме до такого рівня впливу, а значить, вони  встали пліч-о-пліч з братвою, яку по життю ніколи не вважали собі рівною. Якщо хтось вважає, що тут ми щось пережали або згустили – поїдьте до Парижа, Тулузи, Марселя або Бордо на вихідні, і серед натовпу зелених жилетів виберіть найпристойніших за виглядом людей і поспілкуйтеся з ними, якщо вийде, на тему про те, навіщо вони палять машини простих своїх співгромадян, навіщо грабують магазини і ресторани. І вам відповідять, що це – не вони, і що в їхні лави затесалися ті, хто спеціально чекає заворушень, щоб поживитися.
Причому, роблять вони приблизно те ж саме, хіба що не грабують, але діють саме пліч-о-пліч з гопотою, а щоб власну машинку ненароком не спалили, викладають на торпеді жовтий жилет, мовляв – я свій. І роблять вони це тому, що знають, що їхні товариші палять машини й їх палитимуть далі. Їм просто не хочеться, щоб спалили їхнє авто.
Вони все це розуміють, але не можуть прийняти, що в своїх діях вони зрівнялися з мародерами, грабіжниками й іншою поганню, яка використовує ці протести з користю для себе, отримуючи з цього матеріальну вигоду. Там –  тліючий і вже – довгограючий процес, але коли він закінчиться, ці інтелігентні люди прийдуть до тієї ж точки усвідомлення, що вони потрапили під дію інструменту, який не повинен був із зачепити. Це – неминуче.
А трохи пізніше їм почнуть ставити питання про те, де були їхні очі і чим вони думали, коли брали в цьому участь. Причому, питати будуть не іноземці, на зразок мене або тебе, запитають власні співвітчизники, рідні і близькі, а для них відповідь про те, що в їхні лави хтось затесався – не пройде. Їм дуже швидко пояснять, що ситуація була прямо протилежною. Це вони, зі своїми інтелігентськими замашками, затесалися в лави відвертої гопоти.
Врешті-решт, вони перестануть підтверджувати свою участь в протестах, а потім – заперечуватимуть її й навіть обурюватися розгулу вандалізму і всьому іншому, оскільки знайдеться хтось, хто задасть просте питання про те, що якщо у ваші лави затесалися погромники (а не навпаки), то чому ви, ваша більшість білих і пухнастих, не зупинило одиниці «які затесалися»?  Чому ви дозволили їм палити машини сусідів і грабувати кав’ярні, в якій ви часто пили каву і їли круассан? Якщо вас було більше і ви були розумними і порядними, то чому ви дозволили відбуватися ось цьому? А відповісти нічого, тому що саме гопоти було більшість, а ви до неї примазались.
Те ж саме чекає і нашу публіку, і оскільки вибори вже позаду, то все відбудеться набагато швидше, і цим людям доведеться пояснювати, насамперед собі, чим же тоді він відрізняється від гопоти? Хоча, відповідь на це питання ми можемо підказати. Гопота – хоч зухвала і відчайдушна, а ця публіка показала звички гопника, тільки в його боязкій іпостасі, яка прибилася до натовпу і в ньому хоч трішки відчула себе крутим.
А все тому, що цей прошарок піддався на найпростіший метод дії, в принципі –  не розрахований на них, але вони самі спрацювали на своє пониження.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків