На завершення передвиборної кампанії

Шановні колеги, до свого завершення підійшов останній день передвиборної агітації, і ми, як законослухняні громадяни України, завершуємо публікацію матеріалів, які так чи інакше, можуть вважатися за агітацію…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Формально, наш ресурс знаходиться поза межами України і ми могли б забити на це правило, але не станемо цього робити з однієї простої причини. Супротивник вже другий раз влаштовує «тиху суботу» з ротацією сценічних виробів одного з кандидатів на телеканалі його господаря « Г+Г».  Зрозуміло, що це – брудна і навіть помийна гра, і в принципі, ми могли б зіграти ще брудніше, але не станемо цього робити хоч би тому, щоб не перетворитися на те ж саме, на що перетворилися рупори антиукраїнської пропаганди.
Ми жорстко відстоюватимемо інтереси України і не тягнутимемо бруд просто тому, що ми – частина України і не бажаємо поганити її такою поганню. Все, що ми хотіли написати – написали, і кожен може почитати наші статті, написані аж до закінчення цього дня і завтра, і післязавтра. Ми просто утримаємося від нових публікацій на цю тему і повернемося до неї після 0:01 вже 22 квітня, в понеділок, але там ми вже освітлюватимемо підсумки голосування.
Єдине, що залишилося сказати: ми не агітуємо голосувати за Пороха, ми просто знаємо, що більше голосувати не має за кого, і редакція ЛО віддасть свої голоси саме за нього. Просто сподіваємося, що те ж саме зроблять і наші колеги, читачі і кореспонденти нашого ресурсу, а можливо, й їхні родичі і знайомі. Так ми завжди перемагали, це ж потрібно зробити для перемоги і на цей раз. Завтра ввечері ми ще випустимо невелике напуття перед днем виборів, а зараз –  всім набиратися сил, стійкості і уваги. Післязавтра –  вирішальний бій!
Джерело російською:
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків