Її та пам'ять її татка продали за можливі двадцять доларів…

Це вже не «прікол» – це свідомий вибір. Більшість українців проголосувала за продовження блукань у колі поневірянь у пошуках чаклуна, який дасть їм нарешті Манну Небесну:
2004 рік Віктор Ющенко – 51,99%; 2010 рік Віктор Ющенко – 5,45%, Віктор Янукович – 48,95; 2014 Петро Порошенко – 54,7; 2019 Петро Порошенко – 25%, Володимир Зеленський – 73%...
Скільки потрібно ще часу й випробувань, щоб до більшості нарешті дійшло, що Президент не дід мороз, який роздає подарунки, і не Бог, який сипле Манну Небесну, а тільки людина, яка створює, або не створює можливості для продуктивної праці.
На моє переконання Петро Порошенко був найкращим Президентом України за всі роки Незалежності, але українці обрали блазня й мають тепер з цим жити. Україна перетворилася на величезний 95 – квартал. Найцікавіше питання: Скільки триватиме це щастя… і чим закінчиться.
Не треба сумувати, треба взяти до відома реальність. Насправді притомних громадян не так вже й мало - 25 відсотків, це вп'ятеро більше ніж у 2010 році проголосувало за Ющенка. Які маємо альтернативи: Перша поїхати геть від блазнів та їхнього президента до Канади та Австралії, де багато вільного місця і де працьовитих українців залюбки приймуть, як це завжди робили мільйони українців протягом століть. Друга підкоритися й жити під владою блазнів з перспективою остаточної русифікації та відправлення до московії. Третя активно об'єднуватися (сучасні засоби масових комунікацій це дозволяють) й готуватися до вирішального бою, бо абсолютна більшість блазнів, які обрали блазня не здатні до будь-якої самоорганізації. Держава вимагає перезавантаження, як це зробили свого часу естонці, які позбавили блазнів права голосу. Багато залежатиме від наших військових.
Ситуація буде значно гіршою ніж за Януковича, бо Янукович все ж таки був системним гравцем певний час діяв за певними правилами.
Зараз до владе рвуться ті, хто хочуть взагалі зруйнувати систему державної влади в Україні.
Й останнє, треба взяти під захист Пороха, бо ті, хто стоять за блазнем, намагатимуться відібрати у нього активи. А Порох та його активи притомним українцям ще знадобляться, як це вже було під час Майдану 2014 року. Слава Україні!
P.S. Щодо активів Пороха. За різними оцінками у нього їх приблизно на 800 млн. доларів. Зрозуміло що йдеться не про гроші, а про так звану капіталізацію. Навіть якщо все це продати (що не можливо навіть теоретично) то кожному українцю дістанеться аж 20 (ДВАДЦЯТЬ) доларів – ось така ціна можливого руйнування Держави. Навіть тридцять срібняків не набирається.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків