Дебати. Чистий нокаут.

Від редакції
Відверто кажучи, ми серйозно вважали, що тренери не випустять в ринг бійця надлегкої ваги. Насправді, його команда могла принести довідку від лікаря, в якій було б написано, що у бійця загострився хронічний кашле-цистит або принесуть фотки квитків, по яких він відлетів в термінове відрядження на позаплановий корпорантів. Врешті-решт, він міг принести записку від дружини або мами, де було б викладено, що він сьогодні не прийде з якихось домашніх обставинах. Але його випустили в ринг безглуздо і нещадно, як Павлика Морозова під Трактор. Далі, ми спеціально зробили паузу, щоб переконатися в тому, що ми нічого не впустили і навмисно пропустили колег з коментарями вперед. Але виявилось, що таки нічого не пропущено і ось, що ми можемо написати про дебати.
Дебатів, в загальноприйнятому сенсі слова – не було. Порох розмазав порожнє місце по порожньому місцю, а порожнє місце це навіть не відмітило. Не допоміг навіть навушник тілесного кольору в лівому вусі. Це – все. Більше там говорити не про що. Кандидат в президенти був один.
Інша справа, що Україна показала для країни-агресора небачене видовище. Там ніколи не було дебатів і схоже – вже ніколи і не буде. Отже будь-які коментарі звідти –  нікчемні, оскільки вони не доросли до дебатів.
Джерело російською:
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків