Тиждень № 1. Підсумки.

Оскільки перший робочий тиждень нового президента підходить до фінішу, то можна вже робити якісь, хай і зовсім попередні, висновки. Отже, 72% вибрали в президенти не економіста, юриста (у хорошому сенсі), дипломата або бог з ним – міцного господарника, вони вибрали собі блазня, ломаку, коміка, клоуна, ким він і був все своє доросле життя. Якщо вони чекали, що зміна місця його роботи змінить і його самого –  помиляються. Він залишився самим собою, просто на новому місці…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Але на відміну від клоунів або клоунів-солістів, він працював в колективі блазнів, і тепер ці блазні розсаджуються по ключових кріслах, де робитимуть те, що вміють –  блазнювати, закидаючи гроші в свої кишені. Вони просто нічого іншого робити не вміють, і ті, хто чекав від них чогось іншого, повинні задуматися про свої розумові здібності.
Пам'ятається, Пороха купали в помиях за кадрову політику, дорікаючи за Гонтареву, Клімкіна, Полторака й інших, і за те, що вони щось не те робили. Так от, зараз розгортається кадрова політика іншого типу. По кріслах розсаджуються люди, які взагалі нічого не розуміють в тому, куди їх приткнули. Ви хотіли іншої кадрової політики? Так от вона! Оченята не відводьте, дивиться, ви, особисто ви цього хотіли. Тепер про орієнтацію першої особи в політичному і правовому просторі і часі. Щоб ви розуміли, він вже повністю перевзувся, як і належить комікові, і від патетичного «якщо я порушу закон –  сам піду у відставку»,  він перейшов до іншого – «плював я на ваші закони, поки конституційний суд не підтвердить, що це –  закони».
Тобто, йому невідоме просте поняття «чинне законодавство».  Якщо воно діє, то виконуй його, поки воно не перестало діяти. Якщо ж навпаки, то треба розуміти, що це – руйнування не тільки засад держави, а взагалі – правового механізму, що є фундаментом будь-якої держави з часів її першої формалізації в Межиріччі.
Загалом, те, що і як він робить, дуже схоже на дії абсолютного монарха, який виходить з постулату «я і є – закон».
Цей тиждень показав, що там немає ніяких фундаментальних уявлень про те, що і як потрібно робити для того, щоб воно хоч якось працювало. Але 72% хотіли швидких змін – ось вони вже настали і далі буде ще цікавіше. Між іншим, навіть абсолютно упорота публіка, яка верещала по черзі за Міхо, Юлю і Зелю вже стоїть з роззявленим хлебталом, чеше ріпу і мукає: «Я не це вибирав!».  Ні, саме це! Попереджали ж.
І в кінці – не можна обійти увагою петицію за відставку президента. Хтось Богдан, якого порушуючи норми чинного законодавства, призначили головою АП, а не її спікером, вже фактично підмінив президента в публічному просторі і видає речі, які протверезять кого завгодно. Так от, сьогодні він промовив алгоритм ставлення вже до власного електорату, який починає прозрівати.
Як відомо, петицію за відставку зе, яка поставила рекорд в швидкості набору необхідних голосів і абсолютний рекорд в наборі голосів взагалі лише за перший з 92 днів, він прокоментував просто: «Ми вважаємо це жартом».  Поки він це сказав тим, хто не голосував за зе, але коли почне тверезіти решта публіки, з різних причин, і почне обурюватися, то цей же діяч скаже про те, що жарт гумору оцінили і з їхніх протестів  –  поржали. Все. Іншого не буде, бо іншого –  немає.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків