Влучив у 10-сятку. Викинув блазня. Світлини.

Дуже прошу прочитати цей досить розлогій текст, більше таких текстів стосовно виборів не буде. Особливо прошу уваги читачів, які випадково виявляться працівниками агітаційних штабів Партії Петра Порошенка, або волонтерами цих штабів. Хоча зараз ми Всі – Волонтери Пороха.
Група «Блазня геть. Блазень не мій президент.» була створена 5 травня 2019 року.
На час написання цього тексту 10 липня 2019 року в групі 407 учасників.
При цьому 30 діб я був заблокований на ФБ тобто не міг жодним чином впливати на групу.
З самого початку група була створена для спілкування громадян України, українців цілого Світу, які не змирилися з Ганьбою, якої Україна не мала не тільки за майже 28 років Незалежності, а й за принаймні півтори тисячі років існування нашого народу – щоб на чолі Держави та Народу став нінащо не здатний блазень.
Я цілком свідомо не втручався й не втручатимуся у спілкування в групі. Втручання буде тільки якщо члени групи вкажуть мені на явне неподобство, тоді така скарга буде розглянута й буде зроблено відповідні організаційні висновки.
Як відомо сили реваншу добилися позачергових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 року.
В наших силах перетворити цей день на день їхньої ганебної поразки. Цьому, до речі допоможе те, що НАШ номер 10 (ДЕСЯТЬ)
Наша мета:
«Європейська Солідарність» Петра Порошенка має набрати більше половини складу Верховної ради, щоб обрати Петра Порошенка Головою Верховної Ради, тобто людиною, яка в будь-який момент може стати Виконуючим обов’язки Президента України.
Військовий Парад на День Незалежності має приймати Голова Верховної Ради України Петро Порошенко.
Це ЦІЛКОМ РЕАЛЬНО попри будь-яку соціологію.
Нас 25%, якщо кожен з нас переконає прийти на вибори й проголосувати за партію Петра Порошенка хоча б одну людину, особливо з тих, хто не голосував, хоча б  «по пріколу» щоб дати в пику тому блазню, то ми набираємо ті самі 50 відсотків.
При цьому нас не повинно цікавити, хто там у списках «ЄС». Нам потрібно викинути блазня, а для цього треба дати Пороху інструмент з допомогою, якого він стане Головою Верховної Ради. Тому ми просто закохані у цифру 10. Ми любимо цю цифру з будь яких причин. Наприклад тому, що у нас ДЕСЯТЬ пальців на руках. Крапка. На посаді Голови ВР Порох порве блазня на ганчір’я.

Повторюю це ЦІЛКОМ РЕАЛЬНО.
Трохи про передвиборчі технології.
Будь яка листівка, яку агітатор дає в руки перехожому в кращому випадку живе 2-3 секунди, після чого або падає на землю, або летить у найближчу смітницю. Причому чим більш розцяцькована листівка тим більше роздратування викликає у пересічного громадянина.
Тому абсолютно безглуздо викладати на листівках якісь програми, їх ніхто не читатиме.
Тому листівки мають друкуватися на найдешевшому папері (газетному) форматом А6 (четверта частина стандартного Аркуша А4 – 148х105 мм), а краще навіть форматом А7 (одна восьма А4 – 105х74 мм) й містити одне коротке речення, яке має падати у мозок перехожого поза його свідомістю.
Партійні намети мають майже нульову ефективність, оскільки біля них збираються, або вже загітовані прихильники відповідної партії, або активні супротивники. Абсолютна більшість перехожих в кращому випадку звертають увагу на партійну символіку намету.
Нас не цікавлять ті, хто вирішив голосувати проти Пороха. Нас цікавлять його прихильники, які допоможуть нам переконати тих кому «все одно» й тих, хто вже давно не ходить на вибори.
Зараз трохи арифметики.
Якщо кожен з нас щодня приведе в групу «Блазня геть. Блазень не мій президент» одну людину з умовою, що кожен хто приєднався теж продовжить кожного наступного дня запрошувати своїх друзів, то процес виглядатиме так:
10 липня – 407
11 липня – 814
12 липня – 1628
13 липня – 3256
14 липня – 6512
15 липня – 13024
16 липня – 26048
17 липня – 52096
18 липня – 104192
19 липня – 208394
20 липня – 416798

 Якщо ж кожен із нас запрошуватиме в групу щодня двох друзів з умовою, що нові учасники теж кожного наступного дня запрошуватимуть двох друзів, то процес виглядатиме так:
10 липня – 407
11 липня – 1221
12 липня – 3663
13 липня – 10989
14 липня – 32967
15 липня – 98901
16 липня – 296703
17 липня – 890109
18 липня – 2670327
19 липня – 8010981
Так виглядає арифметика.
Що робити тим, хто вже приєднався до нашої групи?

 Творимо щоденний ПРІКОЛ.
Щодня беремо аркуш паперу А4, ріжемо його на вісім частин. На цих осьмушках пишемо Чорним, або Темно синім фломастером:
Влуч у 10-сятку отримай задоволення!
Мій прікол сьогодні 10.
10 балів – це круто.
10 – це завжди супер.
Виходимо на вулицю й віддаємо ці папірці перехожим при цьому щиро посміхаємося.
Не вступаємо в жодні дискусії, жодні обговорення партійних списків, не треба жодної агітації.
На питання: «Що це значить?» Посміхаємося й кажемо: «У мене гарний настрій хочу щоб у Вас він також був.» Або: «Мені подобається все робити на десять балів.». Або: «Влучити у десятку це справді добре.» Головне посміхатися.
Якщо нам набридло дивитися на цю гидоту...
Найкраще, що могли б зробити штаби партії Пороха це перетворити ці десять днів до виборів на Всеукраїнській вуличний Флешмоб «Влуч у 10-сятку!»
Цьому флешмобу, який перетвориться в Ідеальний Шторм, не можна протидіяти. Усі спроби протидії будуть його тільки збільшувати.
Ця хвиля просто змиє всіх слуг та решту непотребу.
Як частину ідеального шторму треба підтримати петиції щодо проведення Військового Параду 24 серпня 2019 року на мережевій сторінці Президента України.
Обидві петиції розміщені 9 липня 2019 року.
На цей час мають відповідно:
1120 підписів з 25000 потрібних

4427 підписів з 25000 потрібних.

Слава Нації!




Коментарі

  1. Героям слава! Україна понад усе! Я голосую не за пана Петра Порошенко, а за вільну Україну від Московії, за ЄС та НАТО, за майбутнє своїх внучечок,! Й тільки з Порошенко, лідером української нації, ми цього досягнемо!

    ВідповістиВидалити
  2. За Європейську солідарність, за майбутнє, мирне і світле! ПП чекаємо! Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
  3. Потрiбна вiдповiдь фахiвця,бо це не просто для нас: як проголосувати мешканцям Криму?

    ВідповістиВидалити
  4. ФБ позбавив мене реєстрації, створені мною групи заблоковано. Тож ФБ - працює проти України. Мешканці Криму можуть голосувати тільки на території материкової України. Слава Нації!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків