Гол забив Порошенко, номер 10

Вісімнадцятого липня відбулося перше засідання нового складу Европарламенту, і на порядку денному стояли кілька принципових питань, що прямо стосуються України, і головне – війни Московії проти України. Здавалося б, ці питання стоять першими в списку президента України, оскільки зовнішня політика і оборона –  сфера його повноважень. Виходячи з цього, цілком логічно, що саме цього дня президент України має бути там і всіляко сприяти рішенню, позитивному для України…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Все так і було. Президент спілкувався з колегами в кулуарах, переконував, наводив свої аргументи, загалом – продавлював потрібне для країни рішення, а вірніше – формулювання резолюції Европарламенту. Тільки це був президент Порошенко. Згідно чинному законодавству, титул «Президент»  є довічним, а значить і відповідальність за Україну –  довічна.
Зверну увагу колег на дуже важливу деталь, яку мало хто помічав. Порох програв бій, але не програв битву. Він не покинув поле бою, на відміну від того ж Ющенка, коли нормальні люди залишилися навіть без прапора, під який можна зібратися. Він його кинув задовго до виборів. Просто відзначимо цю деталь, й не забуватимемо її. Як відзначила наш редактор, від широкої громадськості вислизає ще одна деталь. Пороха оббріхували за те, що йому вигідна війна, щоб утриматися в кріслі. Нічого подібного. Програв, встав і пішов. При чому тут війна? Говорили, що через нього вся ця війна. Але він зайняв пост президента, коли війна йшла вже повним ходом, коли наші доблесні війська вибили супротивника з Донецького аеропорту! Тоді Порох був приватною особою, а війна –  була. Тепер він знову приватна особа, а війна продовжується, і за останні два місяці протистояння посилилося. Ми несемо втрати, яких не було до останнього дня його каденції. Так в чому справа? Відкрито брехали? Тепер соромно признатися?
І ось тепер він знову –  в тому місці, де вирішуються ключові питання, і де Европарламент, 458 голосами ухвалив потрібну нам резолюцію. А там, між іншим, прямо і жорстко сформульована вимога не просто звільнити 24 українських моряка, захоплених в районі Керченської протоки, а звільнити їх відповідно до ухвали міжнародного трибуналу. Жодної мові про добру волю або ще щось, Москва зобов'язана виконати рішення і крапка. А в цьому рішенні, між іншим, чітко написано, що Крим –  Україна, а Московія – пірати.
Між іншим, в тексті цієї резолюції –  цитується формулювання суду про те, що захоплення українських моряків –  акт агресії Московії проти України. Це таке вже зафіксоване в резолюції Европарламенту. А крім того, резолюція підтвердила непорушність санкцій, проти Московії, аж до повного виконання нею Мінських угод.
Загалом, Україна гідно виступила на першому засіданні Европарламенту, і великою мірою це –  перемога президента Порошенко. Але «наші»  ЗМІ типу Г+Г або не помітять цю новину, або не відмітять ролі Пороху в цьому видатному акті.
Ну що ж, якщо їм не до цього, тоді ми приділимо цьому свою увагу, оскільки ми маємо для Пороха і критику, і вимоги, але й місце для схвалення і подяки для оцінки його діяльності у нас теж завжди є.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

  1. Я проста людина, мені 70. Живу найбідніше зо всього кола моїх знайомих, друзів. І на жаль! одна з усіх за Порошенка. Є 1 сусіда. Та він теж старий і боїться сказати. Лише шепче мені--тихенько. -- Я за Порошенка. Знаю які статки, як зміг заробити, чому при владі.. Бачу всі його вади і тим не менше, для мене він не ікона, але СИМВОЛ!!! людини що злякалася жити в тотальній брехні і терорі. Тихому П"яному рабстві піплобидла, бруду і підступів. Він один!!! на увесь світ промовив зерно істини. Те що світ знає. РФ--тотальне зло. Те що зруйнувало свої території і душі свого народу,--зробили мерзотниками і вбивцями. Тепер розтліває душі мого оточення. Нікому в голову не приходить--змінити життя. Змінити цінності. Системи опалення врешті решт. Всі чекають, ось прийде і дасть. Десятки тисяч сімей живуть у власних великих і холодних приміщеннях, з прописаними безсовісними домочадами, і чекають дешевого газу.. Це вина ВР. Порошенко Петро Олексійович, майже самотужки боровся на асамблеях світової спільноти, переконуючи їх підтримати Україну. Та це був голос вопіющого в пустелі. Або дзвінок в МІЛІЦІЮ-- Івана Бездомного, з дурдому.. Я поважаю тебе Петро Олексійович. Бажаю тобі вірних друзів. І будь ласка, якщо можеш, не залишай територію нашої Батьківщини. Дякую тобі за вірну службу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До 120 лет вам,умный человек!

      Видалити
    2. Петро не кинув Батьківщину, бо Він Українець. Петро створив партію "Європейська Солідраність". Петро продовжує воювати за Україну. Єднаймося навколо "ЄС" та Петра Порошенка. Слава Нації!

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків