Американські винищувачі 5-го покоління F-35 замість Туреччини може отримати Україна.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Вашингтон розглядає можливість передати Україні декількох винищувачів-невидимок 5-го покоління F-35. Про це повідомляє американське видання Defence One й пов'язує це з тим, що Туреччину виключають з програми винищувачів-бомбардувальників. За даними видання, частину бойових літаків планується поставити українській армії.
Причиною такого безпрецедентного кроку, згідно якому Київ може отримати сучасну повітряну техніку, криється, перш за все, в необхідності продажу вже випущених літаків. На думку американських аналітиків це дозволить мінімізувати збиток для виробників військово-промислового комплексу ЗДА.
Програму постачання винищувачів 5-го покоління пропонують здійснити за рахунок кредитних коштів, при цьому частина витрат може бути покрита шляхом передачі армії ЗДА низки військових баз на території України, включаючи і ті, що знаходяться на побережжі Чорного моря.
Офіційно ні в Києві, ні у Вашингтоні поки не прокоментували цю інформацію.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків