Вибух блукаючої імперії. Відео.

Путін продовжує грати в геополітику. Що відбувається в Росії йому нецікаво. Цю апатію можна зрозуміти: адже жодній позитивній новині, вічно щось тоне, вибухає і горить…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
А ще – вимирає. Природний спад за підсумками п'яти місяців 2019 року виріс більш ніж на 33 тисячі в порівнянні з минулим роком – 180,4 тисяч чоловік проти 147,2 тисяч. Одні виїжджають, інші – закопуються в земну кулю. Ось вони – два реальні виходи з путінської скрєпної печери. Залишитися виживати – це не вихід, а вимушене катування. І якого щастя можна вимагати на цих чортових «галерах», коли найголовніший галерник мучиться ось вже 20 років? Ось його і тягне на Валаам – хреститися та битися лисиною об ікони в надії, що замироточуть. І дива інколи трапляються.
У ніч на 18 липня Московія дивом уникнула власного Чорнобиля. Точніше – Чорнобиля, помноженого на 3. У 5.05 за московським часом 18 липня через коротке замикання в одному з трансформаторів струму на відкритому розподільному пристрої Калінінської АЕС відключилися високовольтні лінії електропередач «Белозьорская» і «Дослідна». В результаті були відключені від мережі енергоблоки № 1, № 2 і № 4. Енергоблок № 4 планували навантажувати вже в четвер, дати включення енергоблоків № 1 і № 2 стануть зрозумілі після з'ясування причин події. Цей оптимізм РІА-НОВОСТЄЙ перекреслюється останніми 4 словами: «після з'ясування причин події». Тобто, ніхто нічого не зрозумів – що за диво трапилося. А могло і не трапитися, й у разі катастрофи ніхто б теж не второпав: «А що трапилося-то? І, головне, як?..»
Рішення про будівництво Калінінської АЕС було ухвалене в травні 1970 року. Будівництво блоку № 1 почалася в 1974 році. Його енергетичний пуск відбувся 9 травня 1984 року. Енергоблок № 2 почали будувати в листопаді 1981 року. 11 грудня 1986 року блок був включений в мережу. Не забуватимемо про те, що друга черга Калінінської АЕС добудовувалася вже при Путині, етап фізичного пуску енергоблоку № 4 почався в жовтні 2011 року, а з 9 травня 2012 року блок перебував на етапі дослідно-промислової експлуатації. І лише у вересні 2012 року відбулися підписання і передача Акту приймання енергоблоку № 4 в промислову експлуатацію. Станція «Дослідна» подає електроенергію на Московське енергетичне кільце. З 2011-2015 рр. на енергоблоках Калінінської АЕС реалізується програма збільшення потужності реакторної установки до 104 % від номінальної. Фахівці гарантують більше 1000 реакторо-років безаварійної роботи. Але на Чорнобильській АЕС теж гарантували.
Розмови про розпад «радянської імперії» – великий обман. У справжній період розпаду совєтскіє і пост-совєтскіє люди Московії вступають тільки зараз. У 1991 році від «імперської ракети-носія» відокремилися кілька ступенів-республік, а сама ядерна «ракета» у вигляді Московії так і залишилася бовтатися на політичній орбіті. Чи треба дивуватися з того, що в її боєголовці знов завелися і активізувалися недобиті хробаки з «передового загону партії» з думкою «можемо повторити»? Правда, потуги замало, технології печерні, зате якщо гримне Московія – то жодним саркофагом це лайно не накриєш. Враховуючи ступінь технологічної відсталості і зношеності інфраструктури – те, що до цих пір не трапилося жодної страшної катастрофи – це диво. Але з кожним місяцем вірогідність здійснення ланцюжка техногенних катастроф в Росії підвищується настільки, що через двійко-трійку років досягне 100% межі.
Хочете знати, як це буде? Ні, це буде не бунт революціонерів, не повстання «п'ятої колони, яку оплатив Держдепом». Це буде кілька страшних катастроф, після яких федеральний центр Московії втратить своє значення. Знеціниться все, окрім засобів для врятування життя. Територія імперії поділиться не по «національних» ознаках, а по ступеню радіаційної, бактеріологічної або хемічної зараженості і придатності для виживання. Якщо людству плювати на процеси розкладання всередині «блукаючої радянської ракети» – йому прийде рахунок по оплаті наслідків її вибуху. І чим довше вона блукає на політичній орбіті – тим більшою буде катастрофа. Заплатять всі: і підгодовані європейські пестуни, і американські оптимісти, які вважають, що з «прекрасними хлопцями» можна мати справу, а з лайна, схожого на глину, можна зліпити щось на зразок стосунків. У нескінченному процесі цього ліплення холера стає неминучою.
Ілон Маск представив нову розробку – мозковий імплант, який дозволить паралізованим людям керувати телефонами або комп'ютерами. По словах Маска, чіп може бути встановлений людині вже в кінці наступного року. А у Путіна на Валаамі мироточать ікони. Дерев'яні, з волохатого століття. І творять дива. «Радянська боєголовка» все ще блукає в політичному просторі і до цих пір не вибухнула. Ну, хіба не диво?..
Алєксандр Сотник
Відео російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків