Не скидаючи обертів

Це буде зовсім коротка замітка, але з посиланням на ресурс, який знайшли наші колеги й іноді, – цитують його в коментарях. На ньому йдеться нібито від особи, яка має, нібито, не просто інсайд з ближнього оточення Блазня, а постійний інсайд, що особливо цікаво, якщо це правда. А це, по деяких викладених там деталям, стане зрозуміле дуже скоро…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Принаймні, одне з тих тверджень вже можна спостерігати на сайті ЦВК. У тексті йдеться про те, що поки блазню зовсім не вигідно формалізувати результати парламентських виборів і тому у нього знаходитимуться різні причини для того, щоб відтягнути цей момент якомога довше за часом. І як можна відмітити, ЦВК вже третю добу не може порахувати півпроцента голосів. Але там була ще й інша інформація про те, що говорив Блазню спецпредставник Держдепартаменту ЗДА Курт Волкер. Причому, що окремо цікаво і важливо, ці самі розмови із блазнем відбулися після консультацій Волкера і його делегації з Президентом Порошенко (Президент – його довічний титул і ми маємо намір його так називати надалі).
Якщо про суть переговорів Курта Волкера із блазнем ми дізнаємося з таких ось інсайдерських каналів, то Порох сам описав суть переговорів, що відбулися, і виглядає це приблизно так: «Наша держава де-факто відіграє роль східного форпосту НАТО та трансатлантічного світу і це є важливім аргументом на користь відповідних діскусій і рішень. Окремо обговорили питання надання Україні статусу головного союзника ЗДА поза межами НАТО».
Тобто, Порох не тільки не збирається йти з політики, він навіть не скидає обороти. Такого у нас ще точно не було.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

  1. У області червоного кольору прописано неправильну назву, - мала би бути Moskoviya

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків