Конгрес ЗДА готує новий удар по зграї Путіна

У конгресі ЗДА подали законопроект про введення санкцій стосовно членів лубянської зграї. У списку більше двох десятків високопоставлених офіцерів ФСБ та їхніх наближених…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Санкції відносно зграї ФСБ, зокрема, проти 24 офіцерів цього луб’янського угрупування, пов'язані з їхньою роллю у викраданні українських моряків в Керченській протоці.
Як заявили конгресмени-демократи Марси Каптур і Майк Куїглі і республіканці Енді Харріс і Брайан Фітцпатрік, «Злучені Держави як і раніше рішуче засуджують небезпечну морську атаку Росії на українські ВМС і незаконне затримання 24 українських моряків».
«Ця подія продовжує низку зловмисних кроків, які робляться Росією з метою підірвати демократичний прогрес України і міжнародний порядок, заснований на правилах», – вважають законодавці.
На цьому тлі конгрес ЗДА приготував новий пакет санкцій проти найближчого оточення Путіна. У разі ухвалення закону ЗДА зможуть вести ефективнішу боротьбу з довіреними посіпаками кремлівського ватажка.
У палату представників внесли законопроект «Про протидію клептократії в Росії й інших країнах», направлений проти корумпованих політиків в Росії. Повідомлення про внесення законопроекту на розгляд конгресу було опубліковане комітетом у закордонних справах Палати представників.
Авторами законопроекту є конгресмен Біл Китінг, що очолює підкомітет по европейських і євразійських питаннях у Комітеті з закордонних справ, і законодавець Брайан Фіцпатрік. Участь в розробці документа також взяв конгресмен Том Суоцци.
«Росія й інші авторитарні держави використовують корупцію як зброю. Протидія цьому зловмисному впливу – пріоритетне завдання нашого підкомітету. Путін та інші російські політики і олігархи дуже довго діяли безкарно, маніпулюючи американською і европейською фінансовими системами для переміщення і засекречування доходів, отриманих нелегальним шляхом.
Вони користуються цими грошима, щоб контролювати ключові сектори економіки, спонсорувати політичні партії і організації, які просувають російські інтереси, маніпулювати політичними процесами. Законопроект допоможе запобігти руйнуванню демократії... руками Росії й інших... клептократичних режимів», заявили в конгресі ЗДА.
За словами одного з розробників законопроекту, конгресмена Тома Суоцці, «російський уряд та олігархи витрачають мільярди доларів на публікацію пропаганди й експорт своїх корупційних ініціатив, намагаючись дестабілізувати демократію по всьому світу». Суоцці вважає, що у разі ухвалення, закон дозволить «унеможливлювати діяльність мерзотних клептократов, що вирішили підірвати основи західного світу».
Законопроект передбачає створення Фонду антикорупційних дій, який надаватиме допомогу урядовим і неурядовим організаціям в боротьбі з корупцією і хабарництвом. Крім того, планується створити міжвідомчу цільову групу, яка координуватиме зусилля по боротьбі з правлячою в Росії путінською зграєю.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.
Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків