У Китаї назвали Сахалін «великою втратою для Китаю»


Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Проблема в тому, що поняття «Свобода слова» в Китаї викликає приблизно такий же дружний сміх, як і в Московії. Мережевий портал Sohu належить однойменній мережевій корпорації з мільярдними оборотами і лістингом на Насдаке. Назвати його «якимось» досить складно.
Безумовно, це поки не офіційна позиція Пекіна, але той факт, що Китай позначає стовпами російські території, хай поки всього лише вербально, говорить про настрої усередині "пекінських башт".
У Пекіні жалкують про втрату острова Сахалін, який був переданий Російській імперії ще в 50-і роки дев'ятнадцятого століття. Недавно китайці дізналися, що на острові є нафтові родовища, а крім того археологи виявили цікавий артефакт, пов'язаний із стародавнім китайським імператором.
Китайський портал Sohu повідомив, що власті країни жалкують про втрату острова. Жаль китайців став публічним після того, як на Сахаліні, який належав Китаю, було виявлено кілька нафтових родовищ.
За приблизними оцінками поклади складають близько 7 мільярдів тонн, повідомляє дані статті РІА «Новості». «Ці запаси можуть принести Росії 500 мільярдів доларів. Тому втрата Сахаліну – велика втрата для Китаю», – написано в китайському виданні.
Китайці нагадали, що російські археології виявили стелу із стародавніми китайськими ієрогліфами. Як з'ясувалося, це були вірші імператора Цяньлуна, правлячого в XVIII столітті. У поемах він описував свої успіхи в правлінні. «Якби він тільки знав, що земля, на якій він тоді стояв, згодом перейде Росії», – жалкує автор статті.
Раніше доктор військових наук, генерал Анатолій Зайцев припустив, що Китай і Японія можуть пред'явити свої претензії на Далекий Схід і завдати раптового удару по Сахаліну і Південним Курилам.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків