Москва. Протест. Відео. Світлини.

У Москві відбуваються акції протесту, організовані недопущеними до виборів у московську думу кандидатами. Акції, потрібно відзначити, масові, особливо для середини літа – МВС оцінила кількість учасників в 15-20 тисяч. Тривають масові затримання, людей, зрозуміло, б'ють…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*



Відео:

Назвати всіх цих людей агентами держдепу, мабуть, не так вже і складно. Складніше визнати, що влада сама створила конфліктну ситуацію, свідомо йдучи по шляху стерилізації виборів. При тому, що виборчі технології стосовно отримання потрібних результатів відпрацьовані, і проблем з фальсифікаціями не виникало ніколи, було вирішено посилити ситуацію і взагалі перекрити можливість для небажаних кандидатів навіть потрапити у виборчі списки.
Крім того, цілком очевидний й інший розрахунок: вже якщо без протестів не обійтися, то краще вони пройдуть до виборів, щоб люди вигоряли. Тоді, можливо, восени напруження буде трохи менше.
Простий вихід з ситуації – дати можливість населенню вибрати тих, кого воно визнає гідними, – навіть не розглядався. Народ? Довірити йому право вибору? Та про що ви? У Московії не шукають легких шляхів.
Раз рішення про засушування виборів було ухвалене, тепер Собянін просто вимушений зачищати протести. Якщо буде потрібно, і силою. Інакше його апаратні позиції будуть ослаблені. «Піти на поводі натовпу» – в понятійному апараті сучасної московської влади це практично вирок. Тому ніякого погодження з протестуючими.
Є заперечення – 20 тисяч протестуючих для 12-мільйонної Москви – це крапля в морі. Що в корені невірно. Це достатньо велика кількість. Люди, що свідомо виходять під палиці і не за рознарядкою, – їхня мотивація в корені відрізняється від учасників різноманітних «путінгів». Взагалі, підрахунки такого роду – це, швидше, спекуляція. 20 тисяч чоловік мають право бути почутими, влада по ідеї для того й існує, щоб слухати людей, а не бити їх палицями.
Так або інакше, але путніський режим не може поступати інакше. Посилювання репресій відбувається і буде відбуватися далі. Запропонувати людям режиму нічого, а тому його відповідь буде одною – палиці.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.
Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків