Російська різанина в Сирії в режимі нон-стоп. Головна мета – сирійські діти.

В суботу, 27 липня 2019 року, вранці, в годину, коли багато людей виходить в місто у своїх справах, російські літаки розбомбили центр сирійського Аріха, другий раз за тиждень. Вибрали самий густонаселений район і час, коли на вулиці можуть знаходиться велика кількість людей…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Не викликає ніяких сумнівів те, що росіяни прагнуть убити якомога більше мирних жителів і головним чином дітей. Саме сирійські діти стали для росіян стратегічною військовою метою у війні проти мусульман та Ісламу.
Мета цією кровожерної і абсолютно сатанинської стратегії очевидна – зломити волю народу і змусити простих мусульман відмовитися від підтримки муджахидов Шама.
Суботнє бомбардування викликало бурю емоцій (в черговий раз). Один з чоловіків демонструє на камеру відірвану російською бомбою дитячу ногу. Які ще кадри злочинів повинен побачити світ, щоб зупинити кремлівських упирів і припинити масове дітовбивство в Сирії?
Особливу огиду викликають т.з. «мусульманські країни». Ці нікчемності цинічно поглядають на демонстративну різанину дітей і продовжують свої загравання з московією. Одні хочуть врятуватися від чобота московита, задобривши його своєю боязкістю. Інші торгують на крові мусульман Сирії «вигідними операціями». Треті хитромудро грають в реал-політик, оголошуючи про дружбу з кривавим дітовбивцем.
Ці ж т.з. «ісламські» діячі і держави свого часу зрадницький дозволили московії втопити Ічкерію в крові 42 тисяч чеченських дітей і завалити могилами 260 тисяч мирних жителів, убитих Мосоковією в ході двох кривавих воїн.
Тим часом окрім Аріха, росіяни завдали в суботу бомбових ударів також по Кафар Авід, Зайзун, Хамдіях, Суфухун, Зіяра, Каркут, Кафар Зейта, Латамінах, Морек, Кастун, аль-Анкаві, Мхамбіль, Ганіях і аль-Мансура. У кожному з цих населених пунктах є убиті і поранені і більшість з них діти.
Також повідомляється, що троє медиків швидкої допомоги були вбиті в місті Кафар-Зіта на півночі провінції Хама в результаті цілеспрямованого удару російського літака по їхній машині під час евакуації поранених мирних жителів.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити. Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.
Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків