Коли не хотів їсти хліб з маслом. Світлини.


Всього п'ять років тому Балтія була тихим і абсолютно спокійним місцем практично для всіх: місцевих жителів, туристів і бізнесменів. А там, де тихо – шарудять гроші, оскільки вони якраз і є найбільшими любителями тиші…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Як ми пам'ятаємо, естонське відділення данського «Данське банк»  стало щіткою пилососа, який затягував в себе і перекидав до Копенгагена і далі, – в дойчський Дойче Банк, десятки мільярдів доларів, які звідти розходилися віялом по різного вигляду тіням. Потім на ці гроші будувалися яхти з водотоннажністю, що перевищує таку в американського ракетного крейсера класу «Тікондерога»,  або літаки, оброблені всередині золотом і платиною, і звичайно – гроші лилися річкою в «мистецтво».
Звичайно, російські мільярдери, які випірнули з пітерських підворіть і починали своє життя шпаною і які продовжували, – бандитами, стали тонкими цінителями класичного мистецтва і нових віянь, імпресіонізму, наприклад. З цієї причини і залежно від смаків конкретного мільярдера, в їхніх палацах влаштовуються невеликі філії Дорсе або Лувру.
Все було чинно і пристойно. В естонські філії банків переказували безготівкові кошти і везли готівку роками і ніякої каверзи ніхто не чекав. Але Путіна вкусив якийсь отруєний змій в невідоме місце і тому захотілося повоювати, на старості років. Воно, звичайно, пану все можна, і воювати – теж, тільки не всім це захоплення може виявитися на смак.
Загалом, пилосос в Балтії почав нестримно скидати оберти, а самі ці країни перестали бути сонними і тихими. Скажи комусь в Москві тоді, в 2014 році, про те, що через п'ять років на аеродроми Естонії сідатимуть не просто бойові літаки НАТО, а новітні F-35, ніхто б в це не повірив.
А якби до цього додали ще і F-15 та інші машинки, включаючи підозріло важко навантажені транспортники С-130, то це викликало б істеричний сміх. І поки цей сміх ще не втих, можна було додати ще трохи стосовно того, що поряд з аеродромами їздитимуть Абрамси, Чіфтени, Леклерки та Леопарди, то це і зовсім вважали б маренням. Проте, це – реальність. Вся перерахована авіатехніка прибула сьогодні на естонську авіабазу Амарі. Оперує вона з авіабаз Дойчланду (Рамштайн, Шпангдалем) і Великобританії (Мілденхолл), хоча постійне місце базування у них в Північній Кароліні і Техасі (ЗДА). От так все швидко міняється. Пташки відпрацьовують взаємодію на передових базах, зовсім поряд з Пітером.
Що характерно, в арсенал цих машинок входять боєприпаси, які чисто теоретично, можуть долетіти до рідного будинку Путіна і його рідного підворіття, прямо з неба Естонії. Загалом, тих старих-добрих днинок немає і вже скоро зовсім не буде. А все це –  завдяки притрушеному на всю лисину, такому, що вижив з розуму дідугану.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.
Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків