У Путіна, виявляється, є скарбниці: тайник на Афоне, де він зберігає золото і діаманти

Російський фінансист і блогер Слава Рабіновіч обнародував нові дані про накрадені багатства Путіна та його оточення. Посилаючись на високопоставленого силовика, фінансист финансист розповів про те, як Путін заробив свої незчисленні багатства…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
«Деяким, напевно, дивно чути, багато хто не повірить, а інші – взагалі не розуміють мірило цифр. Але твій колишній бос Біл Браудер помилився в оцінці статків Тата (Путіна).
Тато вже давно перевалив за трильйон доларів. У Тата зі всіма значущими грошовими потоками налагоджені відносини «рукавів», як «рукавів русла річки». Він хотів отримати такий у Юкосі в 2003 році, але Ходор і Брюс Мізамор послали його на**р. Ну так Тато просто ЮКОС собі в Роснефть забрав – які справи!» – передав фінансист слова джерела. Він запевняє, що частки Путіна і його «гаманців» в російських компаніях варіюються від 10 до 90%.
Примітно, що, із слів джерела, Путін зберігає багатства не тільки на зарубіжних і російських рахунках. У нього навіть є свої скарбниці.
«У якийсь момент у Тата перемкнуло щодо паперових фантиків – він боїться тримати долари і євро: можуть конфіскувати, заморозити, накласти персональні санкції. Отже, окрім цих валют, він багатий в єнах, швейцарських франках і гонконговських доларах. А ще у Тата – золоті злитки, діаманти й алмази.
... засіки в татових бункерах в Росії почали переповнюватися, та і небезпечна це справа – зберігати таку кількість багатств усередині меж нашої охрєнєнно неосяжної Батьківщини. Останні 10 років він старанно перевозить все нажите непосильною працею на галерах за межі Росії», – розповів силовик Рабіновічу.
Один з особистих бункерів Путіна, з його слів, знаходиться на горі Афон.
«Там основна маса його золота, діамантів і необроблених суперцінних алмазів», – уточнило джерело.
Ці накопичені кошти Тато-Путін планує використовувати для фінансування силовиків у випадку, якщо в Росії рвоне бунт. І, завірив силовик, придушення соціального обурення буде дуже жорстким».
Поділилося інформацією джерело і про справжні причини вбивства в ЦАР російських журналістів Орхана Джемаля, Кіріла Радченко і Алєксандра Расторгуєва. Вся справа в алмазах, а не в діяльності ПВК «Вагнер».
«Вони там дуже багато що дізналися щодо здобичі алмазів татовим молодшим партнером по багатьом оборудкам Прігожіним. Прігожін фронтіт за Тата: у Тата з ним в основному 90% у всіх проектах, у Прігожіна – 10%.
У ЦАР йде здобич алмазів. Велика частина найцінніших не йде на продаж за гроші, а фізично перевозиться до Тата в його сховище-бункер на Афоні.
І Джемаль, Радченко і Расторгуєв все це відстежили: шлях алмазів з ЦАР прямо на Афон. Люди Прігожіна і Тата дізналися, доповіли, отримали наказ усунути, знищити, тому що цих свідків залишати в живих недоцільно. Ось і вся історія. ЦАР – це не єдине місце, де здобуваються алмази для Тата. Ну, ти мене зрозумів.
До речі, ти бачив, як всі злилися з розслідування вбивства? Хто туди сунеться, тому говорять: не сунься, інакше ти теж будеш трупом, і ми не жартуємо. Ну ось і перестали сунутися», – повідомило джерело.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків