Кара Божа. Московія палає. Відео. Світлини.

Пояснення, які дає влада Московії з приводу пожеж в Сибіру, гранично прості – гасити пожежі економічно недоцільно, витрати на гасіння перевищують економічний збиток. Важко сказати, чи справедливе таке твердження, якщо невідомі обидві цифри – як збитки, так і витрати, але коли горить площа розміром з Пів-Европи, то питання доцільності вже піднімати безглуздо – і так зрозуміло, що половину Европи згасити неможливо…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Може тепер само потухне. Мешкнаці Хакасії, Алтайського краю, Кемеровської, Новосибірської, Омської й Томської областей, яких накрив смог, якось перетерплять. Сибірський характер мовляв й таке інше.

https://ic.pics.livejournal.com/el_murid/16552936/1482716/1482716_600.jpg






Олімпійський спокій влади цілком з'ясовний. Зграя отримала в неподільне користування вгодовану і цілком розвинену територію абсолютно безкоштовно і багато в чому випадково. Логіка підказує, що потрібне швидше її обдерти і втекти. У цьому сенсі багато що з того, що для нормальної держави норма, для московії «економічно недоцільно». Пенсії, охорона здоров'я, освіта, зарплати людей, розвиток виробництва, плановий поточний ремонт інфраструктури – це все абсолютно безглузді витрати, які знижують норму крадіжки.
Ще на початку свого правління Путін з усмішкою вимовив: «Вона потонула», описуючи ситуацію з якимись десятидоларовими небораками з їхніми незрозумілими боргом і цією, як її там, офіцерською честю. Зараз та ж усмішка: «Вона згоріла». Розрахунок простій – через якийсь час в черговому інтерв'ю так само посміхаючись, повідомити: «Вона померла» стосовно всієї московії.
Є емпіричне правило: господар заробляє на прибутку, злодій – на збитках. Злодій, обносячи чуже помешкання, заробляє на збитку, який він завдає мешканцям будинку. Він по-іншому не може, не вміє і не хоче. Влада московії, виведена в результаті соціально-генетичних експериментів не може поводитися інакше стосовно території, в яку вона ненадовго зайшла, щоб винести з неї все до чого дотягнеться. Тому і ставлення: «Економічно недоцільно».
Спиляти і продати всю сибірську тайгу вони все одно не зможуть, а тому навіть якщо половина згорить – невелика біда. Вивезуть те, що залишилося. Пройшли часи, коли президент московії зображав співчутливість і літав до погорільців, а кажучи відверто – їздив на екскурсії подивитися на електорат в умовах природного мешкання. Зараз це вже нецікаво – скрізь одне і те ж.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків