За даними британської розвідки в Архангельській області була підірвана величезна «брудна бомба»

За даними британської розвідки, у Неноксі була підірвана величезна «брудна бомба» – плутонієвий сердечник ядерного ракетного рушія вагою 70 кг…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Цю інформацію повідомив атташе з британської амбасади. Він розповів, що насправді відбулося в Білому Морі біля селища Ненокса.
За даними англійців, при спробі випробування прямоточного ядерного ракетного рушія вибухнула і повністю була зруйнована «плутонієва збірка» – сердечник рушія, що є пакетом тонкостінних трубок з плутонію-239, легованого різними металами.
Загальна вага плутонієвої збірки складала близько 70 кілограм. При цьому радіоактивні матеріали потрапили у воду і в атмосферу у вигляді пилу.
Таким чином поблизу населених пунктів, путінськими «експериментаторами» була підірвана «брудна бомба».
На момент вибуху ядерний рушій не починав роботу, вибух відбувся в розгінному блоці, вибухнув гептил (діметілгідразін, ракетне паливо), який вступив в неконтрольований контакт з окислювачем.
Реальна площа зараження не встановлена, але вона велика, оскільки вибух був достатньо потужним, щоб, фактично, перетворити плутонієву збірку на пил.
Окрім широкого місцевого радіоактивного зараження, дрібні частинки розносяться на великі відстані вітрами і течіями.
Фактично, зараженою виявилася вся прилегла територія побережжя і вся акваторія Білого моря, де необхідно терміново заборонити будь-яку господарську і морську діяльність, включаючи як прохід морських суден, так і рибальство.
Плутоній – хімічно дуже активний, вступає в реакції з іонами кисню (повітря), соляними розчинами (морська вода) і таким чином, вже у вигляді солей, здатний заразити величезну територію.
Населенню рекомендується в терміновому порядку придбати дозиметри, повіряти будь-яку морську продукцію з цього регіону, населенню заражених територій необхідно пройти обстеження, лікування і профілактику.
Коментатори пишуть в зв'язку з цим:
– «Ось, виявляється, для чого Путін відмовився утилізувати плутоній за договором Гор-Черномирдін. Не для створення ядерної зброї, а для створення своїх вундервафель, які жодного разу не полетять, зате дуже зручні для радіоактивного забруднення території Московії».
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків