«Патріотам»

 П'ять років тому, коли ніхто не міг прогнозувати, як розвиватимуться події після окупації Московією Криму і вторгнення на Донбас, одним з перших явних і важливих досягнень Пороху, було отримання «згоди» Заходу, насамперед – ЗДА, на надання нам військовій допомоги…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Насправді, це був украй важливий момент, оскільки Злучені Держави є якимсь камертоном для Заходу взагалі і для країн НАТО, зокрема. Принаймні, їхній приклад є знаковим, і ті країни, які могли і хотіли надати нам реальну допомогу, оглядалися на Вашингтон, щоб зрозуміти, наскільки їхні дії відповідатимуть загальному тренду.
Тоді з Вашингтона надійшло роз'яснення, яке слід було розуміти як «можна», оскільки Злучені Держави самі оголосили про надання Україні військової допомоги. Після цього, окрім американських нелетальних озброєнь і іншої необхідної амуніції, ми змогли отримати реальні і потрібні боєприпаси і озброєння з інших країн НАТО, зокрема – дефіцитну номенклатуру боєприпасів з Литви.
Трохи пізніше, і це було наступне, дуже важливе досягнення, Злучені Держави дали згоду на надання Україні військової допомоги і летальними видами озброєнь. Це – теж був сигнал для тих, хто хотів допомогти Україні або просто продати нам те, що ми могли дозволити собі купити. Загалом, ситуація розвивалася по наростаючій, і рівно рік тому вже йшлося про поповнення нашого флоту американськими катерами, а одночасно з Злученими Державами, нам пішли пропозиції про передачу крупніших кораблів і навіть бойових літаків. Злучені Держави ж поступово підвищували загальну суму військової допомоги Україні, оскільки бачили її тверду позицію чинити рішучий опір російській агресії.
Але, приблизно за той же самий час, який знадобився Пороху для принципової згоди Злучених Держав надати нам військову допомогу, нова влада зробила кілька візитів за рубіж, поспілкувалася з першими особами низки держав і головне – з особами з адміністрації Трампа, і ось із-за океану прийшло повідомлення про те, що військова допомога ЗДА Україні, у розмірі чверті мільярда доларів – заморожена. Тобто, припинена, і чи буде відновлена – велике питання.
Це означає, що приблизно за один і той же часовий проміжок початкового періоду знаходження у влади, Порох і блазень зробили прямо протилежні речі. Порох запустив процес військової допомоги Україні, а блазень її припинив.
Всіх, хто бив себе п'ятою в груди і продовжував себе називати патріотами, голосуючи за казна що – поздоровляю. Ви це зробили, і від цього ви ніколи не відмиєтеся. Можете заводити собі балалайки і переходити на кислі щі, оскільки це – об'єктивне слідство вашого і лише вашого вибору. Потім пояснюватимете своїм дітям, навіщо і чому ви це зробили. Ми це знали вчора, а зараз – просто отримали підтвердження цьому.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків