Московія продовжує вбивати дітей. Бійня в Маарат Нуман. ВІДЕО

28 серпня московські вояки вчинили чергове криваве злодійство, піддавши бомбардуванню житлові квартали і торгові вулиці міста Маарат Нуман у Сирії. В результаті цього бомбардування вбиті і поранені близько 60 чоловік (13 убиті решта поранені). Як завжди, більшість жертв – діти і жінки…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
У соціальних мережах поширено відео вбитих московією дітей. Дитячі тіла зрешетили осколками від кластерних бомб і шматків бетону. У Москві відзвітували про знищення терористів.
Коментатори пишуть, що росіяни хочуть повторити в Маарат Нумане те ж, що і Хан-Шейхуні, зруйнувавши місто вщент і видавивши звідти всіх жителів.
Окрім Маарат Нумана росіяни і асадіти завдають ракетно-бомбових і артилерійських ударів по населеним пунктам півдня Ідліба – Хавін, Зарззур, Фарджа, Ум-Халахіл, Маасаран, Джарджаназ, Саракіб, Дейр-Шаркін, Кафр-Нубуль, аль-Амірія й ін.
Місцеві джерела повідомляють про великі руйнування і десятки жертв бомбардувань і обстрілу. Старий 90-річний батько ховає свого сина ВИДЕО  вбитого ВКС московії. У Кремлі це називають «легітимною боротьбою з тероризмом».
Тим часом турецькі власті з посиланням на адміністрацію прикордонних районів заявили, що на півночі Сирії немає умов для розміщення нових біженців. Чисельність біженців з районів Ідлібу вже перевищило 110 тисяч чоловік.
Коментатори вказують, що Путін у котрий раз повторив свою тактику масової різанини дітей Сирії у момент зустрічі з Ердоганом, завдаючи Туреччині вельми хворобливі втрати репутації і фактично представляючи Ердогана своїм посіпакою у кривавій бійні сирійських дітей.
Турки, щоб хоч якось врятувати своє обличчя, публічно звинувачують Асада в кровопролитті, ретельно уникаючи будь-якої згадки про росіян. Але навіть в цьому випадку окрім струсу повітря Туреччина нічого не робить, дозволяючи Асаду бомбити конвої і наглядові пункти турецької армії.
Тим часом асадіти, росіяни й іранці стягнули крупні сили на півдні Ідлібу в районі Таль-Марк, щоб почати новий наступ по напряму Таманна. Місцеві джерела повідомляють, що повстанці завдали по позиціях агресорів попереджуючого удару, в результаті якого супротивник зазнав значних втрат в живій силі і техніці.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків