Головком ПКС Московії дав вказівку прибрати квіти і картини з кабінетів командирів

У кабінетах командирів з'єднань, військових частин і підрозділів ВКС не повинно бути картин, квітів, а також календарів і документів не в рамках на стінах. Таку вказівку дав головком ВКС «в цілях організації роботи командирів»…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Сєргєй Суровікін
Головнокомандуючий Повітряно-космічними силами Московії генерал-полковник Сєргєй Суровікін дав усну вказівку командирам з'єднань, військових частин і підрозділів прибрати із стін кабінетів документи, що знаходяться не в рамках, і календарі.
Окрім цього, в кабінетах командирів не повинно бути квітів і картин. Відповідна телеграма була розіслана 20 вересня командирам військових частин ПКС з позивними Железняк, Водомєр, Зєнітка і Болгарін. Копія документа є у РБК, його достовірність підтвердило джерело в Міноборони Московії. Як вказано в телеграмі, це необхідно «в цілях організації роботи командирів».
«Відповідно до усних вказівок головнокомандуючого ПКС і в цілях організації роботи командирів (начальників штабів) з'єднань, військових частин і підрозділів. командирам (начальникам штабів) з'єднань, військових частин і підрозділів з кабінетів прибрати: квіти, календарі із стін, картини, із стін документи, що знаходяться не в рамках», – мовиться в розісланому по військових частинах повідомленні.
При цьому в кабінетах «для організації безперервної роботи і вирішення раптово виникаючих завдань» мають бути три теки формату А-3 і А-4, дві пачки кольорових і простих олівців, дві пачки кольорових селевих ручок і тонких фломастерів, а також пачка паперу А-4, листи А-3, дві офіцерські лінійки, дві гумки і пачка стікерів.
РБК направив запит в Міноборони Московії.
Після публікації матеріалу головком ВКС передав РБК через адвоката свій коментар про причини появи наказу.
«Головнокомандуючий Повітряно-космічними силами генерал-полковник Сєргєй Суровікін ніколи не давав вказівок кому-небудь прибирати квіти або регулювати розміщення документів на стінах.
Проте телеграма, яка описана в статті, дійсно була. Її направив заступник начальника штабу транспортної авіації Раїль Басиров, діючи, як він вважав, із спонук поліпшити умови служби військовослужбовців. У зв'язку з тим, що йому за посадою в принципі не належить видавати такого роду документи і тим більше транслювати у форматі телеграми у війська власні фантазії про правильний пристрій місць служби, з ним була проведена виховна бесіда про неприпустимість подібних ініціатив.
В цілому організація місць несення служби регламентується Директивою ДГШ-31 від 21.12.98 «Про заходи по поліпшенню організаторської роботи командирів (начальників) в повсякденній плановій діяльності і бойовій підготовці військ, забезпеченні правопорядку і безпеки особового складу у ЗС Московії» – єдиною для всіх Збройних сил Московії. Окремих правил для ПКС в цій частині в принципі не існує».
Генерал-полковник Сєргєй Суровікін був призначений головкомом ПКС в листопаді 2017 року. Раніше він очолював російське угрупування військ у Сирії. Суровікін став першим в історії Московії і СРСР загальновійськовим командиром,  що очолив ПКС (ВПС). Він закінчив Омське вище загальновійськове командне училище, академію ім. Фрунзе і академію Генштабу Московії. Служив в Афганістані, Таджикистані, Чечні. З жовтня 2013 року – командувач військами Східного військового округу, з березня 2017 року очолював російське угрупування військ у Сирії.
Очевидно, це розпорядження – спроба привести зовнішній вигляд приміщень до одноманітності відповідно до особистих уявлень, відзначив головний редактор журналу «Арсенал Вітчизни» полковник запасу Віктор Мураховський.
«Є стародавня армійська приказка: хай буде потворно, але одноманітно. Такі вказівки в принципі не рідкість і не виходять за межі повноважень. Наприклад, міністр оборони Дмітрій Устінов вимагав пофарбувати всі казарми в жовтий колір, і пофарбували ж», – нагадав Мураховський.
Оригінал російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків