Битва старих? (Частина 1)

Схоже на те, що передвиборна гонка 2020 року у ЗДА буде не такою, яку ми звикли бачити до цього. У ній братиме участь рекордно багато кандидатів зовсім вже старшого піонерського віку…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Нагадаємо, самому Трампу вже 73, а в його конкурентах числяться ще Сандерс (78), Байден (76), Уоррен (70). І ось про свій вступ до передвиборної гонки заявив Майкл Блумберг, зі своїми 77 роками на борту.
Загалом, така кількість людей похилого віку говорить про те, що американське суспільство сформувало запит на лідерів деменційного або переддеменційного віку. Тут немає нічого образливого, для характеристики цієї вікової категорії, оскільки є кілька великих наукових досліджень, проведених впродовж тривалого часу і з величезною вибіркою досліджуваних, які показали ідентичні результати.
Після 50 років різко зростає схильність людей до хвороб, пов'язаних з необоротними змінами мозкового кровообігу, і як наслідок – деформації психіки. Ось вона-то і виливається в деменції, Альцгеймер і тому подібні явища. Більш того, кожні п'ять подальших років життя різко додає кількість таких випадків, а між 70 і 80 роками це явище стає просто масовим. Причому, дослідження ці проводилися в розвинених країнах, з нормальною медициною, яка дає можливість ранньої діагностики захворювань у дуже великої кількості людей, і проте, результат виявився приблизно таким.
Загалом, кандидати там саме в такій ризикованій віковій категорії, але і серед цих людей вже намітилися бійці, які готуються до серйозної бійки. Те, що Трамп зубами вчепився в своє крісло і за нього битиметься, навіть якщо все довкруги звалиться, вже зрозуміло і не вимагає ніяких подальших пояснень. Але він отримав, як мінімум одного опонента, який теж уперся таким же самим чином.
Йдеться про колишнього мера Нью-Йорка, мультімільярдера і медіа магната Майкла Блумберга. За даними видання Forbes, Блумберг займає восьмий рядок найбагатших американців і його статок оцінюється в $53,4 млрд. Оголосивши про вступ до передвиборної гонки, він вже заявив, що направляє на відповідну рекламу $100 млн, і що не бачить сенсу в проведенні кампанії збору пожертвувань для ведення передвиборної агітації.
Треба сказати, що саме цей елемент передвиборної боротьби в ЗДА став класичним. Той же Трамп нікуди просто так не їздить. Відвідуючи будь-який штат, він тут же починає збирати пожертвування і як показав «телефогейт»,  крупні жертводавці стають послами або кимось видним і важливим в адміністрації Трампу. Це якраз ті люди, яких там називають не кар'єрними чиновниками, а «призначенцями».  Так от, Блумберг прямо заявив про те, що йому не потрібний цей цирк і старцювати він не стане, а всі передвиборні витрати сплатить зі своєї кишені.
Для американців це – нове явище, адже за останній час вони звикли зовсім до іншого. Між іншим, їхнє здивування із цього приводу не дуже зрозуміло нам, оскільки Порох теж оплачував свої передвиборні заходи особисто, на відміну від тих, кого фінансували бабусі або інші бабусі, які могли б бути дідусями. Але наша публіка банально не змогла оцінити той факт, що отримані на вибори гроші, треба відпрацьовувати.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

  1. Фраза "отримані на вибори гроші, треба відпрацьовувати" - не для 73% , які нічого ніколи не аналізують, фактично не мислять, а легко сприймають те, що зомбує ящик.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків