Що сказав Сєнцов? Відео.

Люди, які пройшли місця позбавлення волі, і сукупність спостережень за ними дає підставу стверджувати, що ні для кого з них це не проходить безслідно. Особливо, якщо йдеться про значні терміни. Не можна сказати, що всі люди там ламаються, це було б не правильно. Але те, що вони стають вже не такими, як були раніше – безумовно. Хтось дійсно виходить роздавленим, хтось – запеклим і невелика частина – яка спромоглася зберегти свою суть, виходять звідти такими собі філософами, що черпнули її не з книг і трактатів, а безпосередньо з досвіду.
Але тут йдеться про наші в'язниці і табори, які не призначені для ламання політв'язнів, полонених і заручників. Як не крути, це – різні і незрівняні категорії. Ті місця, де містилися і містяться наші полонені і заручники в Московії і на окупованих територіях – спеціально створені у вигляді машини для катування. Це можуть бути фізичні тортури або психологічні, але у будь-якому випадку –  тортури, плюс позбавлення волі, плюс невизначеність власної долі, чого немає у наших кримінальних ув’язнених.
Загалом всі, хто пройшли російські катівні, повинно сприйматися як люди, яким інтенсивно і жорстко деформували психіку, зі всіма наслідками, які з цього випливають. Тому до будь-яких їх промов слід ставитися обережно і якщо вони верзуть нісенітницю, то треба робити поправку на те, що вони пройшли, і що з ними тривалий час робили. Ніхто не може сказати про себе, як би він пройшов катівні і наскільки зміг би зберегти свою психіку, поки не опиниться в такій ситуації. Тому краще йти від оцінок промов цих людей, як негативних, так і позитивних.
А якщо у когось є глибший досвід розуміння цієї проблематики і достатньо високий рівень мудрості, то він не реагуватиме на провали цих людей в нісенітницю. Якщо, звичайно, ці в’язниці не були прикриттям підготовки агента для впровадження назад до України. Це – інша категорія людей, і їхня брехня випирає так само виразно, як пухкі сідниці з штанів після тривалих голодовок.
Тому, можна залишити за дужками те, що говорив Сєнцов після виходу з полону. Тим більше, та географія його відсидок, яка давалася на публіку, говорить про те, що це не Савченко № 2.  Гадя піджиралась у столиці, а Сєнцова повозили по таких ведмедячих кутах, що краще не треба.
І ось він з'явився перед депутатами Европарламенту, де йому була вручена премія імені Сахарова. Ті, хто ще цього не бачив і не чув, знайдіть п'ять хвилин і сім секунд, щоб послухати те, що він говорить людям, частина з яких закликає «проходитися по яснах з Путіним»  і готова вставити газову трубу безпосередньо собі у відоме місце.
Просто подивитеся і послухайте, а далі – кожен нехай вирішить для себе, що це була за промова і на користь вона Україні чи ні. А ось це відео.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків