У Мозамбіку розгромили російську банду «Вагнера»

Банда «Вагнера» тікала з поля бою, зазнавши втрат під ударами повстанців у Мозамбіку. Місцеві джерела пишуть про «відступ росіян після удару повстанців-джіхадистів»…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Про важку для російських найманців ситуацію на заході Африки повідомляють інформаційні агентства.
За попередніми даними знищені не менше 10 російських найманців в результаті успішної засідки повстанців. Багато членів банди «Вагнера» поранено. В помсту за те, що росіяни калічать тіла вбитих повстанців, росіянам почали відрізувати голови.
Росіяни несуть втрати як в живій силі, так і території, які утримували раніше під своїм контролем.
Повідомляться, що бойові дії посилюються і росіяни не можуть протистояти ударам місцевих повстанців.
Також повідомляється, що частина членів банди були вбиті в результаті «дружнього вогню», що привело до конфлікту російських найманців з військами Мозамбіку, підтримку яким надає Москва.
Південноафриканський експерт Джасмін Опперман заявила, що членів російської банди «Вагнера» кинули «в саме пекло, вони зав'язнули в конфлікті по вуха, а ворог з кожним днем стає все сильнішим».
Два анонімні джерела в армії Мозамбіку розповіли про те, що між «Вагнером» і збройними силами країни зростає напруженість.
Росіяни і місцеві «практично припинили спільне патрулювання».
Жасмін Опперман вказала, що «росіяни не розуміють місцеву культуру, не довіряють солдатам і вимушені битися в жахливих умовах проти ворога, який набирає все нові і нові обороти».
«Загальна думка полягає в тому, що Вагнер майже не має досвіду «війни в кущах», яка ведеться там. Ви повинні розуміти, що це одна з найскладніших умов в світі», – сказав журналіст Аль Вентер, який багато писав про найманців в Південній Африці.
«Підлісок там настільки густий, що все високотехнологічне устаткування, принесене Вагнером, перестає бути ефективним. Росіяни прибули з безпілотниками, але вони не можуть їх використовувати», – пояснило ще одне анонімне джерело.
Нагадаємо, що перші відомості про втрати росіян в Мозамбіку почали надходити ще в жовтні. Мозамбікське видання Carta de Mocambique повідомило 27 жовтня, що в результаті нападу повстанців в провінції Кабу-Делгаду було вбито 5 членів банди «Вагнер». У Москві прессек Кремля Пєсков заявив, що в Мозамбіку «російських солдатів немає».
19 листопада стало відомо, що з цієї країни до Росії доставили чергову партію трупів членів банди «Вагнера». Трупи привезли у Володимирську область.
Місцеві джерела передали, що сім'ям убитих дали «значні грошові компенсації в обмін на мовчання».
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків