Обмін обману. Світлини.

Один з переданих Московії беркутів, які розстрілювали Майдан. Це він такий жест Україні посилає, перед відходом. Це все, що потрібно знати про них.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
З приводу сьогоднішнього «обміну», який швидше можна назвати обманом, особливо і говорити нічого. Ми спостерігаємо вже систему, коли злочинців, що засуджені або знаходяться під слідством за тяжкі й особливо тяжких злочини, висилають в Московію. Причому, підстав і повноважень для таких дій немає ні у кого. Ніхто не має права видавати громадян України іншій країні і не важливо, є бажання цих громадян й іншої країни або такого немає. І за це хтось міцно відповість. Нижче ми приведемо копію документа, що гуляє в Мережі і кожен, хто має навіть не юридичну освіту, а здоровий глузд і життєву досвідченість, побачить, наскільки ці особи себе щільно задокументували.
Але найогидніше в цій ситуації, полягає ось в чому. Так, Україна отримує своїх громадян, в основному – двох категорій. Це або військові, які воювали на власній землі, з окупантом, який прийшов на неї вбивати, або цивільні особи, захоплені окупантом, в основному, на території України. Тобто супротивник захоплює заручників і міняє їх на вбивць і катів.
Ось до таких «обмінів» опустилися ці діячі. Але у всьому цьому є і позитивний момент. Вони впевнені в тому, що роблять все правильно і не соромляться підписувати документи, які ляжуть в основу їхнього звинувачення. Отже навіть в цій нудотній ситуації є і щось позитивне, оскільки базікати можна що завгодно, а документи спрацюють як об'єктивний речовий доказ.
Більш не бачу сенсу занурюватися в цю тему. Прийде час, і тема сама занурить всіх, хто в цьому замішаний.
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків