Відома своєю корупцією? (Частина 1)

В офіційних поясненнях президента ЗДА Трампа, щодо причин припинення військової допомоги Україні він, не моргнувши чуприною сказав, що річ не в тому, що він просив принести не блюді голову його супротивника Байдена, а в тому, що Україна є країною, в якій процвітає корупція…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Шкода, що ми зараз маємо президента, який намагається підлабузнюватися перед своїми колегами, одному кажучи про те, що у того такий великий літак, іншому, що він хоче на того бути схожим, а перед четвертим і зовсім готовий стати рачки.
Будь це людина, у якої є воля і розуміння того, що за його спиною, – його країна, то напевно знайшов би як відповісти на такий «спіч» чупринки. Але яке там. Лижі, Оман, Давос – абсолютно інший фен-шуй і не потрібно робити собі нерви. Подумаєш, хтось назвав Україну країною, відомою своєю корупцією. Він сам її порівнював з повією і нічого.
Ну а якщо по суті, то Европа не є місцем, відомим своєю корупцією тільки тому, що про це не прийнято говорити. Найближчий розгляд, будь то «Північного потоку», будь то «Дойче банку», будь до «Екологічного Ауді», говорить про те, що якщо тільки злегка зняти верхній шар ґрунту, то корупція там виявиться в такій кількості і якості, що про агентурну справу фрау Штазі можна буде просто забути через нікчемність цього факту.
Але якщо мову вести про корупцію, а тим більше – про відому корупцію, то напевно треба розуміти, що у цього поняття мають бути якісь кількісні характеристики, наприклад – суми, залучені в брудний оборот або якщо справа доходить до якихось судових рішень, то суми штрафів за такі дії. Можна говорити ще про регулярність і тривалість таких процесів, але загалом, бажано опертися на якісь цифри, а не загальні міркування.
Інакше справжня перша особа держави може поставити питання руба і зажадати пояснень, що мав на увазі той же Трамп, кажучи про те, що Україна є країною, відомою своєю корупцією. Навпаки, Україна відома тим, що вона – єдина дала адекватну військову відповідь Московії, від одного виду якої багатьом у ЗДА й інших місцях, робиться погано в штанях.
Крім того, слідство по банківському скандалу данських, шведських і дойських банків, показало відмивання брудних, російських грошей, просто в гігантських масштабах, вже більше двох сотень мільярдів доларів, а Україна йде краями. Ну добре, там розслідування знаходиться на середині, а ось інший скандал – на фініші. 31 січня повинне відбутися судове засідання, на якому концерн Airbus сподівається отримати мирову угоду, яка позбавить від кримінального переслідування його вищих посадових особ.
Не вникаючи в суть розслідування, просто відмітимо, що спочатку фальсифікацію звітності концерну відмітили фіскальні органи Великобританії. Британське бюро по боротьбі з серйозним шахрайством (SFO) першим почало розслідування в серпні 2016 року, а сім місяців опісля – французьким Національним фінансистом (PNF), трохи пізніше до процесу підключилося міністерство юстиції ЗДА.
Джерело російською:
https://defence-line.org/2020/01/izvestnaya-svoej-korrupciej-chast-1/
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків