Тушкований «Спутнік» в соусі «Раша тудей»

Вчора увечері набрів на шматок інтерв'ю такий собі Єлєни Черишевої, Шеф-редактора Sputnik Естонія, яке вона дала своїм колегам з таких же підривних рупорів пропаганди Московії. Тут було чудово все. Її втомлений вигляд говорив про те, що вона настільки змучена ситуацією або незрозумілою фізичною роботою, що ледве тримається перед мікрофоном…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Тембр голосу налаштований на траурний марш Шопена і вся вона просто випромінює крайній ступінь подиву, заклопотаності і засмучення.
А все чому? Тому, що до співробітників очолюваної нею пропагандистської структури Московії прийшли співробітники поліції і вручили офіційні листи, які вона і показала, в яких сказано, що або ви припиняєте працювати на смітник, який є в списках санкцій, або відносно вас будуть відкриті кримінальні провадження за порушення заборони на діяльність цього ЗПМ – засобу пропаганди Московії.
Загалом, послухати цю сумну і дійсно траурну промову, можна тут,  а ми приведемо цитату з тексту офіційної заяви, зробленої нею ж на сайті своєї контори. Ось вона:
«Сьогодні, як ви бачите, сайт Sputnik Естонія виглядає не так, як зазвичай. Швидше за все, вам відома причина, але я вважаю за потрібне ще раз пояснити що відбувається.
З 1 січня нас позбавили можливості працювати для вас. Департамент поліції і прикордонної охорони Естонії поставив кожному з нас ультиматум: або ми розриваємо трудові договори з Міжнародним інформаційним агентством «Россія сєгодня» і більше не працюємо в Sputnik Естонія, або на нас заведуть кримінальні справи.
В останні дні минулого року ми неодноразово обговорювали ситуацію, що склалася, і прийшли до висновку, що, не зважаючи на, м'яко кажучи, абсурдні вимоги властей і загрозу, в яку дуже не хочеться вірити, ми не маємо права ризикувати долями наших людей. В результаті з 1 січня співробітники редакції були вимушені припинити трудові стосунки з Sputnik Естонія і МІА «Россія сєгодня».
Як видно з тексту, під зад коліном отримала, насамперед, сумнозвісна «Раша тудей», а «Супутник», як філія Раші, отримав те ж саме, тільки з іншої ноги. По сумному портрету панночки видно, що вона чудово розуміє, що відбувається, і що помиї, на литті яких на адресу Естонії вона непогано заробляла, нарешті дістали Естонію і вона вирішила покласти цьому край. Але разом з тим, виник елемент невизначеності і в її очах читається німе питання: «Де ж я тепер харчуватися буду?»
Але у нас, у зв'язку з цим, виникає інше питання, а вірніше – два питання. Перше – просте і логічне. Якщо мадам Чернишева працює на московію, то зобов'язана уявляти собі, що це таке. А значить, вона зобов'язана розуміти, що відбулося б з філією іноземного ЗМІ, яке вело б відкриту пропаганду проти Путінського режиму.
Тут треба вточнити, листи були роздані громадянам Естонії, що працювали на Москву. Так от, що б там зробили з громадянами Московії, які ведуть пропаганду на користь України, наприклад? Вручали б там листи або відразу посадили на пляшку, а потім – довго і нудно грали в улюблені ігри «лом», «слоник» і тому подібне? А тут, прямо трагедія якась. Та тебе просто не прикували до батареї на ніч кайданками, без описаних вище дрібниць, а ти вже сумна така сидиш.
І друге питання, коротке формою, але складне для відповіді. Звучить воно так: «А чому ми цього не робили?» або ще простіше: «А так можна було?»
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків