Московія. Ключі клацнули.

Ми не раз писали про те, що не можна довіряти жодному слову московита і жодному московиту…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Це країна і населення з подвійним дном. Якщо вони роблять очі будиночком і щось таке тужливе або добре розповідають, то це лише для того, щоб приспати пильність лоха, а потім – або обчистити його кишені, або прирізати, а якщо повезе – зробити і те, й інше одночасне.
Будь-яку, саму нешкідливу на вигляд дію і найсолодші промови треба сприймати лише як прикриття їхніх справжніх намірів і біда тому, хто розслабиться або обернеться до них спиною. Там такий менталітет, що не скористатися помилкою ближнього – невибачний, смертний гріх. Тому, коли хтось навмисно так підставляється, це – його справа, але якщо хтось посилено пропонує це зробити ще комусь, означає це – підлий провокатор.
Але фокус в тому, що так вони ставляться й один до одного. Просто все залежить від ієрархії, кольору штанів. Ті, хто підвелися вище за перший рівень, вже можуть  гнобити нижніх як хочуть. Піднявся ще вище – можеш гнобити вже два рівні нижче. Загалом, це спрощений варіант «Скотного двору», зведений до споконвічно-духовного принципу: «надури ближнього, спаскудь нижнього, бо ближній наблизиться і надурить тебе або піднесеться і спаскудить тебе».
Так, доводилося спостерігати за тим, як в Московії самі собі придумували виправдання тому, що їхня країна нестримно знаходила всі ознаки поліцейської держави, але численні обговорення були переповнені думками про те, що всі ці заходи виправдовуються боротьбою з тероризмом.
Гумор ситуації в тому, що Московія і є осереддям і натуральним джерелом тероризму не тільки у себе удома, але і по всьому світу. Про що можна говорити, якщо їхній президент став таким, завдяки рейтингу, що зметнувся, на тлі ним же самим влаштованих кривавих терактів з вибухами будинків. Колишній конторський дуже близько підібрався до того, щоб прямо викрити Путіна в цих злочинах і був отруєний полонієм.
Ну а зараз всі терористи, від ІДІЛ до Талібану, так або інакше, пов'язані з Москвою, а багато хто туди їздить у відрядження, навіть не приховуючи цього. Лівійські, палестинські, єменські та інші терористи прямо або через посередників сидять на підсосі у Москви.
Саме тому перетворення країни на поліцейську казарму або КПЗ в принципі не може мати подібного виправдання. Боротьба з тероризмом повинна починатися з ексцесу Чаушеску, відносно Путіна. Тільки після цього все отримає шанс на одужання.
Проте, розрізнені заходи, що застосовувалися в цьому напрямі, все ж таки не мали сполучної ланки, яка замкне всю цю красу, подібно до ключів, що замикають арештантську камеру. І ось схоже на те, що ключі таки клацнули. Далі – приведемо цитати з російської преси, вже без коментарів, а кожен нехай зробить власні висновки.
«Російські власті планують радикально розширити і спростити доступ силових структур до персональних даних громадян, включаючи банківські рахунки, маршрути переміщення й мережеву активність.
Таку стратегію розвитку цифрової економіки (до 2024 року – ред.) на користь громадян, бізнесу і держави представив на засіданні робочої групи Держради новий міністр зв'язку Максут Шадаєв…
До цього терміну всі уповноважені співробітники, які ведуть оперативно-розшукову діяльність, зможуть дістати доступ до даних про населення в режимі реального часу.
База включатиме не тільки державні дані, які уряд планує зібрати в єдиний реєстр населення. Це паспорт,  ІПН, відомості про ІП; дані реєстрації в Пенсійному фонді і фонді ОМС; зведення із служб зайнятості, а також про освіту і кваліфікацію; повний перелік відомостей з системи державних послуг і ЗАГСів.
У режимі реального часу, згідно стратегії, силовики бачитимуть також дані банків. Зараз, щоб отримати інформацію про рух коштів і залишкам по рахунках фізичної особи потрібне рішення суду.
Крім того, в мережеву базу потраплять дані операторів мобільного зв'язку і мережевих сервісів. Останні можуть включати не тільки інформацію про телефонні переговори й мережеву активність, але також про переміщення людей, якщо до бази будуть підключені, наприклад, сервіси таксі».
Просто пояснимо, в чому тут фокус. На цей момент, правоохоронні органи мають право діставати доступ до цих даних за рішенням суду, а раз так, то результати цього доступу документуються відповідним чином. По новому ж положенню, ніякого і ні чийого дозволу вже не буде потрібно і будь-який опер, зі свого комп'ютера, може довільно отримувати дані про залишки і рухи коштів по будь-яких рахунках, і всього того, що є у мобільних операторів і мережевих провайдерів, які зберігають кеші інформації.
Ось тепер принцип курника отримає друге дихання і росіянам вже зараз і навіть тим, у кого немає автомобілів, пора купувати автомобільні ремені безпеки, щоб про всяк випадок пристебнутися. У будь-якому випадку – буде весело.
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків