Ердоган: «Наше терпіння закінчується...»

Ердоган вперше прямо звинуватив Московію в ігноруванні домовленостей по Сирії…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Ердоган звинуватив Росію в ігноруванні домовленостей по Сирії. У бесіді з журналістами, які супроводжували його в ході візиту в країни Африки, він привернув увагу до ситуації в т.з. Ідлібській зоні деескалації.
«Астанінського процесу більше немає. Туреччина, Московія й Іран можуть продумати кроки по відродженню цього процесу», – заявив Ердоган.
За його словами, якщо Московія вважає Туреччину за сторону домовленостей по Ідлібу, то повинна виразити чітку позицію по зоні деескалації. «Московія повинна переглянути співпрацю або з Дамаском, або з Анкарою», – заявив Ердоган.
За словами президента Туреччини, у випадку, якщо Московія продовжить виконувати зобов'язання в рамках сочинських домовленостей і астанінського процесу, то і Туреччина чітко слідуватиме пунктам угод. На сьогоднішній день Москва не виконує свої зобов'язання, підкреслив турецький президент.
Ердоган відзначив, що турецька сторона неодноразово закликала Московію до припинення ударів за населеними пунктами Ідлібу.
«Наше терпіння закінчується. Якщо удари не будуть припинені, Анкара зробить всі необхідні кроки. Туреччина не прагне до захоплення сирійських територій. Для нас важливе становище рядових сирійців, яких потрібно рятувати. Туреччина сподівається, що Московія в самий найближчий час зробить відповідне попередження режиму Асада», – сказав Ердоган.
Він також виразив незгоду з думкою Москви про боротьбу з т.з. «тероризмом» в Ідлібі.
«Кого ви називаєте терористами? Тих, хто захищає свої будинки? Якщо ви запитаєте Москву, то виявиться, що всі чотири мільйони жителів Ідлібу – терористи. Насправді ці люди втекли від насильства режиму Асада», – сказав Ердоган.
За його словами турецька сторона намагається допомогти десяткам тисяч сирійців, що скупчилися біля кордону з Туреччиною.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

  1. УМОМ, А НИ РОССИЮ, А НИ ПУТИНА НЕ ПОНЯТЬ. НИ КАКИЕ ДОГОВОРА НЕ СОБЛЮДАЕТ. ТЕРПЕЦЬ УРВАВСЯ І В ЕРДОГАНА...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків