Держсекретар ЗДА в Києві. Світлини.

Менше години тому до Києва прибув держсекретар ЗДА Майк Помпео. Є надія на те, що лижник Омана не вклепається в яку-небудь неприємність і не вчинить своєї чергової дурості…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
У будь-якому випадку, Україна це не тільки і не стільки янелох і не його каламутні ігри з Джуліані. Злучені Держави активно переробляють свою політику в Европі і про це говорить безпрецедентний двохсот тисячний контингент американських військ, що прибув в Европу для проведення масштабних навчань. Такої кількості американських військ, що беруть участь в навчаннях, не було з часів закінчення Холодної війни.
Який буде порядок денний поки незрозуміло, але погодимося, це –  набагато приємніша подія, ніж вилов Путіна біля сортиру в Єрусалимі. З іншого боку, баба Юля знає тільки таку тактику перехоплення потрібних їй політичних діячів і напевно вона поділилася нею з нинішніми владу імущими. Воно і зрозуміло, адже люди Бені далеко від нього не падають
Загалом, завтра дізнаємося, про що йшли офіційні переговори, а трохи пізніше, дізнаємося і те, про що говорили не офіційно, бо як добре відомо, про всяк випадок вони пишуть один одного цілодобово, а потім – зливають записи в Мережу. З іншого боку, бувають і куди підозріліші захоплення. У деяких, наприклад – Конні дохнутимуть від таких захоплень.
У будь-якому випадку, завтра буде якась ясність.
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків