У єврейському кварталі

Недавня промова янелоха в Польщі, що висадила відомі місця у московських діячів, була єдиною, за яку не було соромно, за всі місяці знаходження його у влади. Не знаю, хто її написав, але це було добре. А ще добре те, що читець не вникав в неї, а просто видав як є, не замислюючись, тому і вийшло так чудово, що у Пєскова волосся стало дибки не тільки на голові, але і в шкарпетках…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Проте, решта всього екзерсису цього персонажу, на нашій шкалі оцінок, укладається в діапазоні між «сором» і «ганьба». Прямо скажемо, тут немає ніякої об'єктивності і завжди була підозра, що з боку це може виглядати якось інакше. Правда, погляд з боку гарний, коли глядач хоч трохи розуміє, на кого він дивиться, і в які процеси залучений цей персонаж.
Після його від'їзду із ЗДА, місцеве телебачення тиждень здригалося від дружного іржання більшості комічних та стендап вистав. Тим цікавішою виявилася думка етнічного єврея Сатановського, екс-голови конгресу євреїв Московії. Принаймні, це приписується йому і шматки тексту вже розійшлися по Мережі. Ми приведемо кілька цитат ради одного моменту, про який, – нижче.
«… до Ізраїлю приїхав, але на форум під максимально ідіотським приводом не прийшов. Єдиний. Тобто обгиджувався так, що йому, як етнічному євреєві, тепер довіку не відмитися. Буде він президентом, не буде... Може піти і застрелитися вже зараз. Але це зовсім інша історія…
З'явилася одиниця вимірювання єврейського ідіотизму. Один зєлєнский. Скорочено – зє. Крім того, він ще і спробував запросити зустріч з Путіним. Мабуть, вважаючи, що тому в поїздці до Ізраїлю робити більше нічого, як з ним, таким класним і веселим, зустрічатися. Природно, був посланий, хоча і ввічливо, як у Московії прийнято. Хоча, швидше за все, цього навіть не зрозумів. І що продемонстрував мєстєчковость гіршого розряду, не зрозумів теж. А чого такого? Він президент, Путін президент. Чом би одному президентові не поговорити з іншим? І невтямки людині, що Путін-то президент. А він – дешевий фраєр. І рівень його – підмостки на провінційному базарі. Тут він в поїздці на Донбас у тамтешніх українських бойовиків обурено цікавився, чи не вважають вони, що він лох. Підтвердимо: лох. Ді ганце шмок, повний поц в найгіршому сенсі цього слова і взагалі, мешугене останнього розряду. Охочі можуть справитися в ідішському словнику.
Від Зєлєнского нічого не залишилося: ані імені, ані репутації. Він ніхто. Раніше він заявляв, що чверть загиблих в Голокості – це українці. Але своєю поведінкою він плюнув в обличчя й українцям, і євреям. Хоча українці були різні: одні євреїв рятували, інші їх вбивали.
Але зараз це абсолютно неважливо. Зєлєнского більше немає, він небіжчик. Принаймні, на єврейському світі – це 100%. Це ж стосується того, що він натворив в Ізраїлі. Запитати в ході візиту до Єрусалиму зустріч з Владіміром Путіним, а потім відмовитися від участі в заході пам'яті жертв Голокосту. Ось у президента Московії інших справ не було, окрім як зустрічатися з містечковим клоуном. Назвати його інакше язик не повертається».
Залишимо на совісті Сатановського оціночні думки, оскільки євреям видніше хто є хто, серед них, але якщо виявиться, що янелох дійсно просився на аудієнцію до Путіна, то це – куди більш важливо, ніж все решта. Важливе і тривожне, навіть при тому, що той його послав куди подалі.
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків