Про волю до перемоги

Багато хто з нас читав різні новини або аналітику з приводу корейського протистояння, яке набрало нові оберти з ядерними вправами Північної Кореї. Напевно, кожному попадалися відео з нескінченних парадів, де їдуть танки, якісь катапульти і марширують озброєні чучхєїсти…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Дивлячись на все це, складається однозначне враження про те, що як тільки Хуню заскочить щось і вся ця армада рушить на Південь, легко зім'явши південнокорейську армію, то тільки присутність американських військових не дає Чучхуню можливості зробити цей самий похід.

Відмітимо, що це дуже поширена думка, яка сформувалася десь глибоко у підсвідомості більшості людей, хто хоч якось натикався на цю тему. І у зв'язку з цим виникало відчуття якоїсь глухої безвиході, яка не вирішується в принципі, а також думка про те, що у Півдня немає взагалі жодних шансів, а з урахуванням різких рухів Трампа, коли він то туди війська намагається вводити, то звідти виводити, неминучість катастрофи для Півдня здається очевидною.

Але так часто буває, коли ворожа пропаганда лягає на неуцтво або просто – обмеженість публіки. Це не має прямих наслідків, коли такі настрої генеруються десь в стороні від самого конфлікту, але якщо одній стороні вдається породити такі настрої в лавах свого супротивника, то ще до першого пострілу він виграв половину битви.

Це спрацювало у нас в 2014 році, коли велика частина населення України виявилася наглухо деморалізованою і нездібною хоч якось конструктивно реагувати на ситуацію, і слава Богу, що тій частині населення, яка не розгубилася і почала робити те, що вона може, виявилося достатньо, щоб вирівняти цю ситуацію і навіть досить сильно відігратися влітку 2014 року.

Те ж саме можна спостерігати і зараз, коли хтось опустив руки, мовляв 73% дебілів і це вирок. Нічого подібного! Це нормальне співвідношення осудної і неосудної частини населення будь-якої країни. А весь фокус якраз і полягає в тому, чи опустять руки 25%, чи зламаються вони, чи підуть вони в байдужість чи ні. Просто за своєю соціальною природою аморфні 73% не зможуть переплюнути ядро 25%.

Просто подивитеся, яка добірна нездара зараз у влади, адже це – краще, що з себе змогли видавити ці 73%. Між іншим, навіть вони тепер розуміють, що це дійсно краще і серед них немає нічого здоровішого щоб можна було поміняти цих блазнів, якій замовляють повій за 100 доларів або бикуючих у шинках.

Отже там нічого не зробиш, там – «пороблено» і для того, щоб воно плавало вгорі, всього лише треба, щоб ми були деморалізованими, як в тому самому варіанті з Південною Кореєю. А зараз я спробую показати на прикладі Кореї, як все виглядає насправді, і як можна винести мозок просто постійним ниттям навіть цілком нормальній людині.

Отже, чи відомо вам, що Південна Корея, з населенням в 50 млн. чоловік – 12 світова економіка? Ще раз, населення країни, трохи більше українського, створило 12-у світову економіку, а попереду їх ЗДА, КНР, ФРД, Франція, Британія, Московія і подібні гранди.

Хтось знає про те, що економіка Південної Кореї більше економіки Північної Кореї в 50 разів? Тобто, економіка КНДР це всього 2% від економіки Півдня. Комусь відомо, що рівень освіти і технологій там просто не зіставні, а збройні сили Півдня не просто більше за об'ємом, але випереджають чучхєїстів на два покоління? Тобто, південнокорейська армія освоїла системи озброєнь, які по своїй складності тільки освоює Китай?

Це означає, що Південна Корея самостійно може розвісити чучхєїстів по стовпах. Більш того, якщо тільки Сеул вирішить, що йому потрібне ЯЗ, то його промисловість створить її практично миттєво і в тому вигляді і кількості, що потрібно прямо зараз.

Простіше кажучи, коли ми самі починаємо приписувати супротивникові зайві сили і себе вважати за розбитих і переможених, то так воно і буде. А у нас – нічого не втрачено. Так, ситуація зараз відкотилася, але вона не катастрофічна. П'ять років зробили свою справу і ми обов'язково рушимо далі, і сигнал для початку цього руху може прозвучати у будь-який момент. А наше завдання – копити сили і не давати на себе впливати розкладаючій пропаганді. І город, звичайно! Ми переможемо. Більш того, ми не можемо не перемогти!
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків