Конгресмен-республіканець Піт Олсон назвав Іванішвілі маріонеткою Путіна і злодієм. Відео.

Конгресмен-республіканець Піт Олсон виступив із заявою про Грузію в палаті представників ЗДА…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Олсон розповів про компанію Frontera, яка веде судовий процес з урядом Грузії і назвав Бідзіну Іванішвілі маріонеткою Путіна.
Відеозапис виступу він розмістив в соціальній мережі Twitter.
«Маріонетка Владіміра Путіна Бідзіна Іванішвілі атакувала іноземні інвестиції в Грузії і основні права людини. Техаська компанія Frontera Resources багато років займалася буровими роботами в Грузії. Вони створили робочі місця в Грузії і ЗДА. Вони створили свободу. Так було до тих пір, поки уряд не припинив їхню роботу і не конфіскував устаткування. Тепер вони більше не ведуть бурові роботи. Звичайно, Владімір Путін щасливий, тому що він контролює грузинську нафту.
Ця маріонетка, олігарх Іванішвілі збагачується за спиною грузинського народу. Зараз самий час прокинутися. Ось світлина, яке показує, що учасники акції в Грузії потребують нашої підтримки. Приєднуйтеся до мене і підніміть свій голос за свободу в Грузії», – заявив конгресмен.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків