Вірус. Зведення на 30. 01. 2020

Коротке зведення по вірусу і невеликий коментар по тому, як ця тема освітлюється. Отже, на ранок сьогодні вірус забрав життя 170 чоловік, а кількість підтверджених інфікованих дорівнює 7711.
Можете порівняти з запропонованою нами [В.Ф.] моделлю процесу:
Тобто, по кількості інфікованих, епідемія практично порівнялася з показниками 2003 року, правда летальність там була вища – 700 чоловік. Але наскільки можна розуміти, ця епідемія тільки набирає оберти і може побити рекорди сімнадцятирічної давності…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Напевно, всі пам'ятають, що в Ухані в понеділок здали лікарняний комплекс на тисячу місць, який побудували рівно за тиждень і спеціально для інфікованих цим вірусом. Тепер зрозуміло, що прогнози китайських фахівців були куди менш радикальними, а зараз інфікованих вже в 7 разів більше того, що може прийняти спеціальна лікарня.
А зараз про те, як освітлюється ця епідемія і які практичні кроки здійснюються в цьому напрямі. У Московії заявили про те, що там є препарати, які легко справляються з цим вірусом. Оскільки він вражає не ядро клітки, де його складніше дістати, а цитоплазму. Загалом, такі заяви дали привід говорити про те, що росіяни і вивели цей вірус, а разом з ним і розробили антидот.
Інші коментатори говорять про те, що вірус був модифікований в Китаї, але з антидотом щось не склалося й у результаті, активний вірус вирвався назовні. Але нам цікаве саме те, як росіяни викладають цю тему, мовляв – нічого страшного, ліки є, а сама хвороба – не така вже і небезпечна, як попередній штам короновіруса, який викликав епідемію 2002-2003 років.
Але що цікаво, вчора Московія закрила кордон з Китаєм в п'яти своїх регіонах. Якщо є ліки, а хвороба не така вже і небезпечна, то навіщо такі крайнощі? Тим часом, вже стало відоме про те, як деякі країни влаштовують евакуацію своїх громадян з Уханя. Так, Південна Корея починає евакуацію і розміщення своїх громадян в спеціальній карантинній зоні, де ті знаходитимуться не менше двох тижнів.
Приблизно таким же чином поступає Сінгапур, Нова Зеландія і Індонезія, а Австралія і зовсім організовує карантин в межах острова Різдва, віддаленого від материка на 2600 км.
Воно і зрозуміло, оскільки в Південній Кореї вже почалися протести громадян проти створення такої карантинної зони і збору там тих, кого евакуювали з Уханя. Тобто, в наявності перші ознаки паніки.
Все це якось не в'яжеться з тим, як це подають російські «експерти» і як ситуацію трактує Всесвітня Організація Охорони здоров'я. У будь-якому випадку, масштаб епідемії вже примушує дуже уважно і серйозно поставитися до цієї проблеми, оскільки з вірусом треба бути гранично обережним і приймати вкрай активні заходи до того, коли масштаб епідемії поставить волосся дибки на всіх, відповідних для цього, місцях. Добросердя, як і паніка – гірший вибір для цієї ситуації.
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків